BRANDING & PROMOTIE

 

Op een grote vloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw organisatie goed te profileren. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden en vormen van branding. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld afgebeeld worden op: bekers, de bar en kleding. Maar ook onze verschillende Mini’s bieden ruime mogelijkheden om uw merk te etaleren. Hieronder vindt u een aantal opties. Alle vormen van branding en maatwerk zijn bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden!

 
mobiele koffiebar
 

Espressobar met logo

 

Onze fraaie espressobar biedt ruimte aan uw logo. Op de bar zit een plaat die we in elke kleur kunnen uitlichten zodat uw logo nog beter opvalt.

 

offerte aanvragen

smoothiebar op locatie
 

Smoothiebar met logo

 

Wij kunnen onze smoothiebar personaliseren door uw logo op de bar te plaatsen. Op de bar zit een plaat welke in elke kleur kunnen uitlichten zodat uw logo nog mooier naar voren komt.

 

offerte aanvragen

Logo op de mini
 

Caféini met logo

 

De Caféini is te branden in uw huisstijl. Zo kunnen wij de Mini voorzien van magneetplaten met uw logo

 

offerte aanvragen

 
Logo op de mini
 

Vitamini met logo

 

De Vitamini is te branden in uw huisstijl. Zo kunnen wij de Mini voorzien van magneetplaten met uw logo

 

offerte aanvragen

Koffiebekers bedrukken
 

Koffiebekers bedrukken

 

Bij ons kunt u de koffiebekers personaliseren. Een mooie full-color bedrukte beker zorgt voor extra promotie op de stand of evenement en zorgt voor een compleet plaatje.

 

offerte aanvragen

Smoothiebekers bedrukken
 

Smoothiebekers bedrukken

 

Wilt u uw logo goed in het zicht, dan is het bij ons mogelijk om de smoothiebekers te laten bedrukken. Gepersonaliseerde bekers zorgt voor extra naamsbekendheid op de stand of evenement. Smoothiebekers met logo kunnen bij ons al gedrukt worden vanaf 1000 stuks!

 

offerte aanvragen

 
Porselein bedrukken
 

Porselein bedrukken

 

Bij ons kunt u porseleinen kopjes personaliseren. Wij bieden verschillende soorten kopjes aan welke voorzien kunnen worden van uw logo. Dit zorgt voor extra promotie op de stand of evenement en voor een compleet plaatje.

 

offerte aanvragen

Petit fours met logo
 

Petit fours met logo

 

Wilt u iets lekkers serveren bij de koffie, dan kunt u onder andere kiezen voor ambachtelijke petit fours met uw logo.

 

offerte aanvragen

Bedrukte keepcup
 

Keepcup met logo

 

Een leuk, origineel en duurzaam kado is een keepcup. Deze duurzame coffee-to-go beker is gemaakt van duurzaam materiaal en helemaal te personaliseren. Leuk voor uw medewerkers of klanten! Uiteraard vullen we de keepcup met lekkere koffie.

 

offerte aanvragen

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X