KOFFIE CONCEPTEN

 

Cascara Events biedt verschillende koffieconcepten. Wij leveren espressobars op locatie, geven workshops en verkopen of verhuren diverse espressomachines en koffietools.

 
Caféini
 

Caféini Mobiele espressobar

 

Vanuit knalrode Caféini schenken we diverse koffiesoorten op locatie. Deze unieke eye-catcher is in te zetten op elk event.

 

Naar Caféini

mobiele koffiebar
 

Koffiebar inhuren

 

Barista op de beurs verzorgt kwaliteitskoffie bij u op de stand, het bedrijfsfeest, evenement of uw productlancering. Overheerlijke espresso en cappuccino worden op ambachtelijke wijze voor u en uw gasten gemaakt.

 

Naar Barista op de Beurs

Mobiele espressobar inhuren

Mini-bar

 

Onze twee opvallende mini-aanhangers kunnen omgetoverd worden tot mobiele mobiele espressobar. Een leuk item op een beurs of evenement of leuk als aanvulling van de de Caféini. Door de compacte afmetingen overal te plaatsen.

 

Naar de Mini-bar

 
de Koffiemonsters
 

Koffiemonsters

 

Een verrassende slow-coffee proeverij op locatie. Een koffieprofessional met een brede passie voor de verschillende zetmethodes  presenteert lekkere proefjes in reageerbuisjes; koffiemonsters.

 

Naar Koffiemonsters

de ESPRESSOJONGENS
 

de Espressojongens

 

De Espressojongens tappen verse espresso op handkracht. Alle tools dragen zij in hun stoere riem. Uniek, stoer en vooral erg lekker.

 

Naar de Espressojongens

koffietraingen
 

Koffietrainingen

 

Cascara events geeft verschilende koffietrainingen. Van het zetten van een perfecte espresso tot aan het schenken van een figuurtje in de koffie! De trainingen worden gegeven door gecertificeerde baristi.

 

Neem contact op

 

barista op locatie

 

Barista inhuren

 

Heeft u al mooie apparatuur staan en wilt u alleen een barista inhuren? Dat kan bij ons ook! Wij werken met jonge, zeer gedreven en professionele baristas. Sociale mensen met een hart voor koffie.

 

Naar Barista inhuren

espressomachine

 

Espressomachine huren

 

Bent u of is uw collega een echte koffiekenner, maar heeft u geen professionele machine? Wij verhuren professionele espressomachines, compleet zodat u direct aan de slag kan!

 

Naar Espressomachine huren

Volautomaat espressomachine huren
 

Volautomatische machine huren

 

Deze overzichtelijke en snelle koffiemachine is geschikt voor elke locatie en elk evenement. Produceert 200 consumpties per uur en kan door iedereen bediend worden.

 

Naar Espressomachine huren

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

 

Logo Bacchi Koffie
about_pic

 

ONZE KOFFIE

 
Cascara Events werkt met het koffiemerk Bacchi. De koffie is biologisch, heeft het fairtrade Max Havelaar keurmerk en de bonen zijn 100% arabica. Daarnaast gaat er een deel van de opbrengst van de koffiebonen naar ‘Coffee Kids’: een mooi initiatief voor het welzijn van de kinderen van de koffieboeren.

De bonen die wij schenken zijn met zorg geselecteerd. Een combinatie van bonen uit Colombia, Peru en Mexico zorgt voor een krachtige en verfijnde smaak.
Colombia is na Brazilië en Vietnam het derde koffie producerende land. Colombiaanse koffie is over het algemeen nootachtig en zoet. Peruaanse koffie kenmerkt zich weer door zijn sterke body en citrustinten. De koffie uit Mexico heeft een zachte en frisse smaak. De uitgekiende combinatie van deze bonen maakt de smaak van Bacchi zo uniek.

Mocht u liever uw eigen koffie serveren, dan is dit ook mogelijk! Onze baristi zijn zo opgeleid dat ze het beste uit de koffiebonen kunnen halen!

WAT KRIJGT U ALLEMAAL?

 
Verse en eerlijke koffiebonen zijn op uw beursstand de basis voor een overheerlijke espresso of cappuccino en alle andere denkbare varianten.

Het kopje kwaliteitskoffie wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Men loopt er graag een paar blokken voor om en geeft voor een goede kop koffie graag iets meer uit. Een goede koffie staat voor een goede ontvangst, een warm welkom. Mensen voelen zich gewaardeerd wanneer ze een smaakvolle espresso voorgeschoteld krijgen.

We gebruiken biologische en eerlijke bonen van Bacchi: 100% Arabica en het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. Laat u verwennen met een overheerlijke espresso, een cappuccino met mooie latte art of biologische verse thee.

 
  • Een gecertificeerde barista/gastheer of gastvrouw
  • Een mooie professionele espressomachine
  • Onze strakke espressobar of unieke oldtimer Mini espressobar
  • Biologische en Fairtrade koffiebonen
  • Verse biologische thee
  • Biologische suiker, koffiemelk, cappuccinomelk, roerstaafjes en Tiny Tony Chocolonely puur en melk
  • Biologisch afbreekbare coffee to go bekers of porselein
about_pic

DUURZAAM

 
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de natuur en medemens en doen dit door Fairtrade en biologische producten te gebruiken.

Onze koffie is biologisch, Fairtrade en steunt ‘Coffee Kids’. De suiker, koffiemelk en cappuccinomelk die wij gebruiken zijn biologisch en de bekers waarin de koffie geschonken wordt zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Deze milieuvriendelijke bekers zijn aan de binnenkant voorzien van een zetmeel coating zodat er warme dranken in geschonken kunnen worden. De buitenkant is gemaakt van karton.

Naast de koffie serveren wij heerlijke chocolaatjes van Tony Chocolonely; Tiny Tony’s. Deze chocola is niet alleen super lekker, maar ook biologisch, Fairtrade en op weg naar 100% slaafvrij.

BRANDING & PROMOTIE

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld gedrukt worden op: bekers, de bar en kleding. Hieronder vindt u een lijst met branding opties. Mocht u nog andere ideeën hebben waar uw logo mooi op past, vraag naar de mogelijkheden!

 

Trakteert u uw gasten graag ook op ambachtelijke koffie?

Eye catcher

Onze strakke espressobar of klassieke Mini is een sympathieke verschijning op uw evenement.

Biologisch en duurzaam

Wij werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten.

Past overal

Voor elk evenement hebben we een passende espressobar.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X