BIJZONDERE KOFFIEBAR HUREN

Wilt u een koffiebar huren voor uw gasten? Cascara Events verhuurt een speciale koffiebar die perfect is op bijvoorbeeld beurzen, feesten en andere evenementen. Een koffiebar huren kan bij ons in de vorm van een rode Mini Cooper, inclusief professionele en enthousiaste baristi. Een unieke eyecatcher op ieder evenement! Wij, eigenaren Frauke en Wouter, helpen u graag verder.

Vraag uw offerte aan

Het huren van onze koffiebar is een beleving op zich. Vanuit de Caféini, een Mini Cooper welke omgebouwd is tot koffiebar, schenken onze barista’s heerlijke cappuccino en espresso van verse koffiebonen. Bijna al onze barista’s hebben een Speciality Coffee Associtation Europa (SCAE) certificaat. Vol enthousiasme schenken zij heerlijke koffies, met latte art. De koffiemachines in de Caféini koffiebar hebben een capaciteit van 200 kopjes verse koffie per uur. Uitbreiden is ook een optie.

Bij het huren van onze koffiebar zit natuurlijk ook de beste versgemalen koffie inbegrepen. Wij schenken koffie van Bacchi: 100% Arabica, voorzien van het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. Een deel van de opbrengst van Bacchi gaat naar het Coffee Kids project; een goed initiatief voor het welzijn van de kinderen van koffieboeren.

Service
 

CAFEINI MINI COOPER KOFFIEBAR HUREN

 
  • Bijzonder en opvallend uiterlijk
  • Geschikt voor buiten- én binnenlocaties
  • Naast koffie ook heerlijke verse thee
  • 200 consumpties per uur
  • Ervaren en enthousiaste baristi
 
De Mini Cooper is uit te breiden met een extra espressobar (bijvoorbeeld op een aanhanger, doorgezaagde mini) voor extra capaciteit. Mocht de Mini niet passen – qua uitstraling of qua ruimte – dan kunnen we een losse espressobar plaatsen. Ook meerdere koffiepunten – voor bijvoorbeeld een groot festivalterrein- behoren tot onze mogelijkheden.

Wilt u een koffiebar huren met een grotere capaciteit voor op een groot feest, festival, beurs of ander evenement? Cascara Events heeft alles in huis om een professionele koffiebar op te zetten. Daarbij krijgt u ervaren barista’s, Italiaanse espressomachines en natuurlijk heerlijke verse koffie. Onze koffiebonen komen uit Brazilië en zorgen voor een echt smaakbeleving. Wilt u zelf koffie serveren? Laat het ons gerust weten.

mobiele koffiekar

KOFFIEBAR HUREN OP MAAT

Ons bedrijf heeft ruim 3 jaar ervaring in het verhuren van mobiele koffiebarren. Wij begrijpen dat iedere gelegenheid, feest of locatie anders is. Daarom passen wij onze koffiebar, het aantal baristi en onze diensten altijd aan uw wensen aan. Eén ding is zeker: een koffiebar huren bij Cascara Events staat altijd garant voor een unieke beleving op elke gelegenheid!
Voor meer informatie over het huren van onze koffiebar en de tarieven kunt u een offerte op maat aanvragen. Neem voor vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 033-2022174. Of stuur een e-mail naar info@cascara-events.com

 
Wil je een koffiebar huren met een grotere capaciteit voor op een groot feest, festival, beurs of ander evenement? Cascara Events heeft alles in huis om een professionele koffiebar op te zetten. Daarbij krijg je ervaren barista’s, Italiaanse espressomachines en natuurlijk heerlijke verse koffie. Onze koffiebonen komen uit Brazilië en zorgen voor een echt smaakbeleving. Wil je zelf koffie serveren? Laat het ons gerust weten.

Is het huren van onze koffiebar wel wat voor uw event?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X