ITALIAANSE MOBIELE KOFFIEBAR

Bent u op zoek naar een bijzondere mobiele koffiebar om uw gasten mee te verrassen? Cascara Events biedt een mobiele espressobar ideaal voor op beurzen, festivals en andere evenementen. Wat dacht u van een koffiebar in de vorm van een rode Mini Cooper? Een echte eyecatcher op ieder event en een unieke smaakmaker voor uw gasten! Wij, eigenaren Frauke en Wouter, helpen u graag verder.

Vraag uw offerte aan

IMG_6319

UNIEKE MOBIELE ESPRESSOBAR IN MINI COOPER

In de mobiele koffiebar in de vorm van een Mini Cooper, door ons omgedoopt tot de Caféini, maken wij heerlijke cappuccino en espresso van verse koffiebonen. Deze mobiele espressobar wordt bemand door onze zelf opgeleide professionele barista’s. Zij schenken vol passie en enthousiasme heerlijke koffies, met latte art. Onze professionele koffie- en espressomachines in de mobiele koffiebar Caféini hebben een capaciteit van 200 kopjes koffie per uur. Uitbreiden is ook mogelijk.

Onze versgemalen koffiebonen zijn van Bacchi: 100% Arabica en met het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. Een deel van de opbrengst van deze koffiebonen gaat naar Coffee Kids; een mooi initiatief voor het welzijn van de kinderen van koffieboeren.

CAFEINI MINI COOPER MOBIELE KOFFIEBAR

  • Originele en opvallende uitstraling
  • Geschikt voor binnen- én buitenlocaties
  • Naast koffiesoorten ook heerlijke verse thee
  • 200 consumpties per uur
  • Professionele en enthousiaste barista’s

Wilt u een mobiele espressobar huren met een grotere capaciteit voor op een beurs, festival of ander groot evenement? Wij hebben alles in huis om een professionele koffiebar inclusief professionele barista, Italiaanse espressomachines en verse koffiebonen op te zetten. De bonen zijn afkomstig uit Brazilië en zorgen voor een ware smaakbeleving. Wilt u liever eigen koffie serveren? Laat het ons even weten.

Service

MOBIELE ESPRESSOBAR EN BARISTA OP MAAT

Cascara Events heeft inmiddels ruim 6 jaar ervaring met het verhuren van mobiele koffiebarren. Wij weten als geen ander dat elk evenement, beurs, feest of locatie anders is. Daarom passen wij onze mobiele espressobar, het aantal barista’s en onze diensten graag aan uw wensen en het aantal gasten aan. Hoe dan ook: onze Italiaanse koffiebars zijn altijd een unieke blikvanger voor elke feestelijke gelegenheid.

Een kopje koffie ervaren vanuit onze mobiele koffiebar?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X