MOBIELE SMOOTHIEBAR

Met onze mobiele smoothiebar verrast u uw gasten met een heerlijke biologische smoothie! Onze sapbar is ideaal voor ieder evenement, feest, beurs of festival. Onze smoothies en sappen zijn gemaakt van 100% fruit en dus super gezond. Bij het huren van onze mobiele sapbar zetten wij enthousiaste fruitshakers en gastvrouwen/-heren in. Wij verzinnen graag samen een recept, passend bij het thema van het evenement. Vraag ons gerust om alle mogelijkheden!

Vraag uw offerte aan

Rollende keuken met smoothies
 

COMPLETE MOBIELE SAPBAR

 
  • vers biologisch fruit
  • mooie en professionele apparatuur
  • opvallende mobiele sapbar in Mini Clubman Estate
  • biologisch afbreekbare bekers en rietjes
  • gezonde én lekkere traktatie op ieder evenement

Vanuit onze moderne mobiele sapbar werken wij met vers sap zonder toegevoegde suikers. Dit sap gaat samen met een deel ingevroren en een deel verse vruchten in de smoothie blender. De combinatie van superfruits uit o.a. Brazilië en ander bekend fruit zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. Deze feestelijke traktatie zit bovendien vol vitaminen!

IMG_7530
 

BIOLOGISCHE PRODUCTEN IN SMOOTHIEBAR

 
Cascara Events hecht veel waarde aan het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf. Dat ziet u ook terug in onze mobiele smoothiebar. Zo zijn de bekers die wij in onze sapbar gebruiken gemaakt van het biologisch afbreekbare PLA. Zelfs de rietjes zijn gemaakt van afbreekbaar plantaardig zetmeel. De sappen zijn van het merk Demeter en het fruit heeft het Fairtrade-keurmerk.
IMG_5420
 

OPVALLENDE SMOOTHIEBAR VITAMINI

 
Onze mobiele smoothiebar, Vitamini genaamd, bestaat uit een opvallende Mini Clubman Estate die is omgebouwd tot sapbar. Wij verrassen uw bezoekers of gasten met lekkere sappen of geven indien gewenst een leuke workshop waarbij we tonen wat voor lekkers je kan maken met een blender en vers fruit. De mobiele smoothiebar heeft een capaciteit van 250 smoothies per uur, bij twee verschillende soorten smoothies. Uitbreiden is uiteraard mogelijk.
Bij evenementen zoals beurzen of andere bedrijfsevents kan het belangrijk zijn dat uw logo goed in beeld is. Wij bieden daarom diverse promotiemogelijkheden. Wat dacht u van een logo op alle smoothiebekers, de mobiele sapbar en de kleding van de bediening! Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden die bij de gelegenheid passen.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze mobiele smoothiebar? Vraag gerust om een offerte op maat. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2022174. Of stuur een e-mail naar info@cascara-events.com.

Zou onze smoothiebar ook op uw event niet misstaan?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X