• Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop alles is gegaan. De koffie was heerlijk en de barista was een erg goede toevoeging op ons evenement. De deelnemers aan ons evenement waren zeer te spreken over de koffie. In de reacties die wij nog steeds binnenkrijgen wordt de koffie elke keer genoemd als absoluut pluspunt. Al met al krijgen jullie van ons een dikke 10 voor de service!
  - Peter EijkelenboomCloudSuite

 • Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2015 in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!
  - Marco van VlietSharp Electronics Benelux BV
 • Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.
  - Fleur HuismanNext Kitchen Catering Utrecht
 • We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
  Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!
  - Sanne WierdaNederlandse Staatsloterij
 • Cascara events verzorgde een goede service en een leuke Barista! Dit heeft zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. Het was erg gezellig met de barista, de koffie was heerlijk en de workshop was een succes!
  - Marjon van DijenDescartes

Overtuigd? Klik op de knop hiernaast om ook gebruik te maken van onze diensten!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X