SMOOTHIE CATERING

Bent u op zoek naar smoothie catering voor op een event, feest, festival of beurs? Cascara Events is hét adres! Wij werken met een opvallende mobiele smoothiebar waar vanuit wij heerlijke biologische smoothies mixen en schenken. Tijdens onze smoothie catering zetten wij onze enthousiaste fruitshakers en gastheren en/of -vrouwen in. Samen met u verzinnen wij graag een recept dat past bij het thema van de gelegenheid. Vraag ons gerust naar alle opties!

Vraag uw offerte aan

IMG_5420

OVER ONZE SMOOTHIE CATERING

  • smoothies gemaakt van vers biologisch fruit
  • mooie en professionele apparatuur
  • catering mogelijk vanuit Mini Clubman Estate oldtimer sapbar
  • biologisch afbreekbare bekers en rietjes
  • ervaren en enthousiaste bediening
  • bedrukking logo op bekers, bar en kleding mogelijk
  • een super gezonde traktatie op ieder event!
Tijdens de smoothie catering schenken wij vers sap zonder toegevoegde suikers. Het sap gaat samen met een deel ingevroren en een deel vers fruit in de blender. Door de toevoeging van superfruits uit o.a. Brazilië en ander bekend fruit creëren wij een heerlijke smaaksensatie. De smoothies zijn super gezond en zitten bomvol vitamines!

SMOOTHIE CATERING VANUIT MINI CLUBMAN ESTATE

Een echte eyecatcher is onze mobiele smoothiebar de Vitamini, een omgebouwde Mini Cooper. Vanuit onze Vitamini smoothiebar verrassen wij de gasten met heerlijke sapjes. Indien wenselijk geven wij een leuke workshop over het maken van de perfecte smoothie. De Vitamini heeft een capaciteit van 250 smoothies per uur bij twee soorten smoothies. Uitbreiden met een hogere capaciteit of meerdere recepten is ook mogelijk.

Wilt u onze smoothie catering inzetten op een beurs of ander bedrijfsevenement? Wij regelen dat uw logo goed in beeld komt! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een logo op alle smoothie bekers, de bar en/of de kleding van de bediening plaatsen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

IMG_4655
CFoto-RobertAarts_270812_002_02

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Ons bedrijf hecht veel waarde aan het milieu, natuur, dierenwelzijn en de sociale en economische innovaties op en rond een bedrijf. Dat merkt u ook aan onze eigen bedrijfsvoering. Zo werken wij tijdens de smoothie catering altijd met biologisch afbreekbare bekers van PLA en rietjes gemaakt van een afbreekbaar zetmeel. Onze sappen zijn afkomstig van het merk Demeter en het fruit is Fairtrade.

MEER WETEN?

Meer weten over onze smoothie catering? Vraag ons om een offerte op maat! U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2022174. Of stuur een e-mail naar info@cascara-events.com.

Trakteert u uw gasten graag ook op een heerlijke smoothie?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X