SMOOTHIE CONCEPTEN

 

Cascara Events heeft verschillende concepten gericht op smoothiecatering. Wij leveren smoothiebarren op locatie, geven fruitworkshops en verkopen diverse smoothieapparatuur.

 
Vitamini
 

Mobiele smoothiebar

 

Vanuit onze Vitamini schenken we verse biologische smoothies van 100% fruit. Deze unieke eye-catcher is in te zetten op elk event.

 

Naar de vitamini

mobiele smoothiebar
 

Smoothiebar inhuren

 

Smoothie op de Stand verzorgt bijzondere smoothies bij u op de stand, bedrijfsfeest, evenement of productlancering.
Uw gasten zullen verrast worden met verfrissende smoothies bereid met biologisch fruit.

 

Meer informatie

smoothiecatering op locatie
 

Mini-bar

 

Onze twee opvallende mini-aanhangers kunnen omgetoverd worden tot mobiele mobiele smoothiebar. Een leuk item op een beurs of evenement of leuk als aanvulling van de de Vitamini.

 

Meer informatie

Verrukkelijke smoothies uw evenement?

about_pic

ONZE SMOOTHIES

 
Cascara events werkt met biologische en fairtrade producten. De smoothies bestaan uit 100% fruit en zijn dus super gezond. Wij gebruiken vers sap zonder toegevoegde suikers. Dit sap gaat samen met een deel ingevroren en een deel verse vruchten de blender in. Een combinatie van superfruits uit onder andere Brazilie en bekende vruchten zorgen voor een ware smaaksensatie van uw vitamineshot.

De superfruits die wij gebruiken worden rijp geplukt en direct gepureerd en ingevroren. Hierdoor blijven alle vitamines extra goed behouden. Deze vruchten komen over het algemeen uit het Amazonegebied, enkele voorbeelden zijn; acerola, guave, maracuja en cupuacu.

Normaliter maken op locatie twee verschillende smoothies, twee smaken en twee kleuren. Heeft u een speciaal thema, een voorkeur voor een vrucht of misschien voor de kleur van een smoothie, geef dit door! Vrijwel alles is mogelijk.

WAT KRIJGT U ALLEMAAL

 
Cascara events werkt enkel met gezonde en pure producten. Het fruit dat gebruikt wordt is biologisch en supervers. De smoothies bestaan uit 100% fruit en de bekers zijn biologisch afbreekbaar. De basis van onze smoothies is vers sap. Er zijn mogelijkheden om met sapcentrifuges het sap op locatie te persen. Het verse sap wordt met ingevroren en vers fruit gemengd in de blender. We gebruiken Hollandse vruchten, maar ook bijzondere supervruchten uit bijvoorbeeld Brazilië. We verzinnen graag met u een recept, passend bij het thema van het evenement.
 
  • Een fruitshaker/gastheer of gastvrouw
  • Mooie en professionele apparatuur
  • Onze strakke smoothiebar of unieke oldtimer smoothiebar
  • Biologische superfruit smoothies
  • Biologisch afbreekbare bekers
Mandarijn

DUURZAAM

 
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de natuur en medemens en doen dit door Fairtrade en biologische producten te gebruiken.

Onze smoothies worden, waar mogelijk, gemaakt van biologische en fairtrade vruchten. De sappen die wij gebruiken zijn zelfs biologisch én dynamisch van het merk Demeter. Naast de zorg voor voedingsmiddelen vol levenskracht besteden de boeren en verwerkers ook zorg aan de bedrijfsomgeving. Er is grote aandacht voor het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf.

De bekers die wij gebruiken lijken van plastic, maar zijn gemaakt van PLA, polymelkzuur, een biologisch afbreekbare kunststof gemaakt van maîsextract. Ook de rietjes die wij gebruiken worden gemaakt van plantaardig zetmeel.

 

BRANDING & PROMOTIE

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld gedrukt worden op: bekers, de bar en kleding. Hieronder vindt u een lijst met branding opties. Mocht u nog andere ideeën hebben waar uw logo mooi op past, vraag naar de mogelijkheden!

 

Eye catcher

De strakke smoothiebars en oldtimer Mini’s zijn echte eyecatchers op uw event. Een opvallende en vriendelijke verschijning!

Biologisch en duurzaam

Wij  werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten.

Past overal

Door de compacte afmetingen passen de bars op vrijwel elke locatie, zowel binnen als buiten!

Trakteert u uw gasten graag op verse smoothies?

 

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X