smoothiebar op locatie

SMOOTHIEBAR OP LOCATIE

Met onze smoothiebar verrast u uw gasten met een heerlijke biologische smoothie! Onze smoothiebar is ideaal voor ieder evenement, feest, beurs of festival. Onze smoothies en sappen zijn gemaakt van 100% fruit en dus super gezond. Bij het huren van onze mobiele sapbar zetten wij enthousiaste fruitshakers en gastvrouwen/-heren in. Wij verzinnen graag samen een recept, passend bij het thema van het evenement. Vraag ons gerust om alle mogelijkheden!

Vraag uw offerte aan

Rollende keuken met smoothies
 

COMPLETE MOBIELE SMOOTHIEBAR

 
  • vers biologisch fruit
  • mooie en professionele apparatuur
  • opvallende mobiele smoothiebar
  • Smoothiebar in Mini Clubman Estate of Mini-bar
  • biologisch afbreekbare bekers en rietjes
  • gezonde én lekkere traktatie op ieder evenement

Vanuit onze moderne mobiele sapbar werken wij met vers sap zonder toegevoegde suikers. We gebruiken ingevroren en vers biologisch fruit. De combinatie van superfruits uit o.a. Brazilië en ander bekend fruit zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. Deze feestelijke traktaties zitten vol vitaminen!

IMG_7530
 

BIOLOGISCHE PRODUCTEN IN SMOOTHIEBAR

 
Cascara Events hecht veel waarde aan het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf. Dat ziet u ook terug in onze mobiele smoothiebar. Zo zijn de bekers die wij in onze sapbar gebruiken gemaakt van het biologisch afbreekbare PLA. Zelfs de rietjes zijn gemaakt van afbreekbaar plantaardig zetmeel. De sappen zijn van het merk Demeter en het fruit heeft het Fairtrade-keurmerk.
IMG_5420
 

BRANDING OPTIES

 
Bij evenementen zoals beurzen of andere bedrijfsevents kan het belangrijk zijn dat uw logo goed in beeld is. Al onze smoothiebars kunnen worden uitgerust met uw logo. De Vitamini en de Mini-bar zijn opvallende eyecatchers. Wij bieden bovendien diverse promotiemogelijkheden. Wat dacht u van een logo op alle smoothiebekers, de mobiele sapbar en de kleding van de bediening! Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden die bij de gelegenheid passen.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze mobiele smoothiebar? Vraag gerust om een offerte op maat. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2022174. Of stuur een e-mail naar info@cascara-events.com.

Zou onze smoothiebar ook op uw event niet misstaan?

Eye catcher

Maak gebruik van onze strakke, moderne smoothiebar. Of van de Vitamini: een omgebouwde Mini Clubman Estate.

Biologisch en duurzaam

Wij  werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten.

Past overal

Voor elk evenement hebben we een passende smoothiebar.

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X