Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Summer Deals

Speciaal voor deze zomer hebben wij mooie actie pakketten gemaakt voor catering ideaal voor een warme zomer dag of avond. Denk bijvoorbeeld aan een verfrissende verse smoothie geserveerd vanuit onze opvallende smoothiekar de Vitamini of een tropische bar met bijzondere mocktails.
Uiteraard zijn al onze concepten en producten corona proof te boeken voor jouw bruiloft, feest of partij en houden wij rekening met 1,5 meter afstand zodat jij zorgeloos kan genieten.
Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, we zitten voor je klaar om je te helpen!
Deze acties zijn te boeken tot en met 01-08-2020.

Iets te vieren deze zomer?

Speciale gelegenheden moeten goed gevierd worden. Organiseer je deze zomer bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of een ‘zomaar’ feestje? Dan hebben wij feestelijke acties voor jou! Speciaal voor deze zomer zijn onze mobiele catering concepten nog voordeliger en geheel corona proof. Onze koffie-, smoothie-, en mocktail concepten zorgen voor goede drankjes voor jouw gasten en zijn gelijk een feestelijke aankleding.

Vraag direct een offerte aan 

Corona proof catering

Geen bezemsteel was veilig in ons pand. Deze zijn allemaal omgetoverd tot superhandige serveerstokken om zo afstand te kunnen bewaren tussen de barista en de gast. Onze catering is dus zeker mogelijk op afstand! Daarnaast werken wij met handschoenen, hebben we een hoop desinfecterende gel voor iedereen beschikbaar en zorgen we dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan blijven door middel van een duidelijk afgetekende route voor de gast.

Wij blijven goed op de hoogte van alle RIVM-maatregelen  en adviezen zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods