Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Bruiloft, feesten en partijen acties

Omdat we niet kunnen wachten en onze barista’s & fruitshakers weer staan te springen om aan de slag te gaan hebben we speciaal voor deze coronatijd extra scherpe acties!
Uiteraard zijn al onze concepten en producten coronaproof te boeken voor jouw bruiloft, feest of partij.
Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, we zitten voor je klaar om je te helpen!
Deze acties zijn te boeken tot en met 01-08-2020.

Onze drive-thru bij jouw bedrijf?

Wil je je collega’s verrassen of trakteren op een goede koffie of lekkere smoothie? Onze Coffee drive-thru is ideaal om voor jouw bedrijf te plaatsen waardoor al je collega’s met gemak op 1,5 meter afstand langs kunnen rijden voor een heerlijke koffie in de ochtend. Of geef ze een vitamine-boost cadeau en verras je collega’s met een frisse smoothie tijdens de lunch.

Bij ons in Amersfoort kan je ook met de auto door onze drive-thru rijden en heerlijke (ijs)koffie, smoothies en huisgemaakte sweets 2 go meenemen. Geheel coronaproof met ruim 1,5 meter afstand en contactloze betaling. Kom je ook langs?

Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen deze zomer? Met onze mobiele koffie auto de Caféini kun je perfect jouw gasten een heerlijk kopje koffie aanbieden tijdens de bruiloft. Geheel coronaproof en deze zomer bieden we dit aan voor een feestelijke prijs!

Vraag direct een offerte aan 

Coronaproof catering

Geen bezemsteel was veilig in ons pand. Deze zijn allemaal omgetoverd tot superhandige serveerstokken om zo afstand te kunnen bewaren tussen de barista en de gast. Onze catering is dus zeker mogelijk op afstand! Daarnaast werken wij met handschoenen, hebben we een hoop desinfecterende gel voor iedereen beschikbaar en zorgen we dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan blijven door middel van een duidelijk afgetekende route voor de gast.

Wij blijven goed op de hoogte van alle RIVM-maatregelen  en adviezen zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods