Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

After Dinner Drip, de perfecte drip na afloop van een prachtig diner

Offerte / brochure
Verse filterkoffie na afloop van een diner
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over het concept

Capaciteit

Diners van 10 – 300 personen.

Afmetingen

Wij hebben een backstage ruimte nodig voor voorbereiding, dit verschilt per evenement.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V, kraan in de buurt.

Koffie

We serveren een prachtige fruitige specialty coffee.

Uniek

Een unieke gang na afloop van een diner.

Over After Dinner Drip

Een mooi diner moet je natuurlijk afsluiten met een minstens zo goed kopje koffie! Met onze After Dinner Drip serveren we aan iedereen een bijzonder vers gemalen kop koffie. Deze koffie wordt recht voor de neus van de gast opgeschonken wat zorgt voor een fantastische beleving vol geur en smaak!

Offerte aanvragen

Eigen branding

Naast het geven van een bijzondere koffie ervaring is het ook mogelijk om jouw logo te bedrukken op herbruikbare KeepCup bekers. Met deze bekers komt jouw merk goed naar voren en heeft de gast na afloop een duurzame to-go beker om mee naar huis te nemen.

Offerte aanvragen

Kennismaken met passende barista

Wij vinden het superleuk om per event de best passende barista uit te zoeken die enthousiast meer over de koffie kan vertellen. Daarnaast werken we graag samen met de aanwezige horecatoppers voor het uitserveren en opschenken van de V60 drippers.

Offerte aanvragen

Onze concepten zijn
duurzaam

Wij zijn bewust bezig met het verduurzamen van al onze concepten.
Zo vervoeren wij onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken en gebruiken we zoveel mogelijk biologische ingrediënten.
Daarnaast wordt onze koffie speciaal voor ons gebrand in een branderij op 100 meter loopafstand van ons pand en geïmporteerd door een organisatie die staat voor een supertransparante en eerlijke supply chain.

Lunch Diner Bruiloft

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods