Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Caféini, de mobiele espresso- & koffiekar

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Caféini

Vanuit onze knalrode oldtimer Mini serveren onze barista’s superverse kopjes koffie. Deze opvallende mobiele espressobar is overal inzetbaar en vindt altijd wel een parkeerplek. De mobiele koffiebar is te huren inclusief barista welke uiteraard beschikt over de laatste latte art skills. Gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je bezoeker! Vanuit de mobiele koffiekar serveert de barista duurzame koffie in een bio afbreekbare beker met biologische ingrediënten. Wil je een mobiele espressobar huren en ben je benieuwd naar de prijs van deze mobiele koffiekar met barista? Vraag dan direct een offerte aan!

Deze koffiebar huren?

Koffie food truck

Jouw branding op
onze koffiebar

De Caféini valt natuurlijk zelf al enorm op, maar we kunnen er ook voor zorgen dat jouw bedrijfslogo extra naar voren springt! Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van magneetplaten op de auto, bedrukte bekers of heerlijke cupcakes met logo. De mobiele koffiebar is ook in te zetten als reclamestunt of tijdens een roadshow helemaal omgetoverd in jouw stijl.

Offerte aanvragen

Kennismaken met de leukste barista’s

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt. Deze koffieconnaisseur beschikt over goede latte art skills en weet het beste uit een kopje koffie te halen. De barista op locatie kan ook een kleine barista workshop geven. Het gehele team heeft een enorme passie voor koffie en thee en wil dit graag delen!

Offerte aanvragen

barista naast de mobiele koffiebar

Over de mobiele koffiebar

Capaciteit

200 Consumpties per uur o.b.v. 2 barista's.

Afmetingen

150cm B x 305cm D x 178cm H. Werkruimte: 200cm B x 300cm D.

Benodigd

1 vrije stroomgroep 16A/230V. Voldoende ruimte bij aanrijroute (denk aan drempels en deuren), water (bij events groter dan 500 consumpties).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische en fair trade producten en proberen zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken.

Past overal

Voor elk evenement kan je een passende koffiekraam huren.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo weten wij precies wie onze koffieboeren zijn, weten wij wie wat verdient in de supply chain en zit onze koffie in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, hoe minder afval hoe beter!

Onze mini cooper espressobar staat op een event waar een barista verse koffie maakt
De caféini espressobar staat voor de kromhouthal
Congres Bedrijfsevent Winkelcentrum Bruiloft Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods