Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Cafface latte art
door Emilie Zoethout

Offerte / brochure

Prachte latte art in een beker
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over latte artist Emilie

Emilie Zoethout is van kleins af aan al een tekentalent, ze wilde haar passie voor tekenen combineren met de liefde voor koffie en dat is gelukt! Ze tekent met enorm veel plezier gedetailleerde portretten in de cappuccino op mooie events, beurzen en congressen! Emilie serveert haar latte art cappuccino vanaf een modern barmeubel welke uitgerust is met camera en beeldscherm zodat alle bezoekers mee kunnen genieten van haar optreden. Deze latte art experience is erg goed te combineren met een espressobar met barista voor een ‘gewoon’ kopje koffie, cappuccino of verse thee.

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

Emilie valt natuurlijk al op met haar latte art kunsten, maar we kunnen er voor zorgen dat jouw bedrijfslogo ook extra naar voren springt. Zo kunnen de bekers full colour bedrukt worden en de bar en het schort van Emilie kunnen voorzien worden van jouw bedrijfslogo. Iets lekkers naast de cappuccino? Wij serveren bijvoorbeeld macarons met logo, heerlijk!

Offerte aanvragen

Een unieke ervaring

Emilie tekent in een mum van tijd een levensecht portret in de cappuccino. Alle gasten kunnen meegenieten doordat alles live wordt uitgezonden op het scherm boven haar bar. Emilie is de enige in Europa met deze skills, éxtra bijzonder dus om haar op je event te hebben!

Offerte aanvragen

Wat is er nodig voor Cafface?

Capaciteit

Ongeveer 10 portretten per uur.

Afmetingen

De bar is 168cm B x 64cm D x 245cm H (inclusief scherm).

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V, kraan in de buurt.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

Emilie werkt met biologische ingrediënten en de bekers die ze gebruikt zijn biologisch afbreekbaar. Naast haar bijzondere cappuccino serveert ze een heerlijke Tiny Tony Chocolonely.

Exclusieve latte art wordt live door Emilie Zoethout gemaakt
Latte art voor elk event
Een barista maakt speciale latteart
Congres Bedrijfsfeest Beurs

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods