Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Exclusieve latte art portretten door Emilie Zoethout

Offerte / brochure

Prachte latte art in een beker
Reeds ingezet door
Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over het concept

Capaciteit

Ongeveer 10 portretten per uur.

Afmetingen

De bar is 168cm B x 64cm D x 245cm H (inclusief scherm).

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V, kraan in de buurt.

Over latte artist Emilie

Emilie Zoethout is van kleins af aan al een tekentalent, ze wilde haar passie voor tekenen combineren met de liefde voor koffie en dat is gelukt! Ze tekent met enorm veel plezier gedetailleerde portretten in de cappuccino op mooie events, beurzen en congressen!

Offerte aanvragen

Eigen branding

Emilie valt natuurlijk al op met haar latte art kunsten, maar we kunnen er voor zorgen dat jouw bedrijfslogo ook extra naar voren springt. Zo kunnen de bekers full colour bedrukt worden en de bar en het schort van Emilie kunnen voorzien worden van jouw bedrijfslogo. Iets lekkers naast de cappuccino? Wij serveren bijvoorbeeld macarons met logo, heerlijk!

Offerte aanvragen

Unieke ervaring

Emilie tekent in een mum van tijd een levensecht portret in de cappuccino. Alle gasten kunnen meegenieten doordat alles live wordt uitgezonden op het scherm boven haar bar. Emilie is de enige in Europa met deze skills, éxtra bijzonder dus om haar op je event te hebben!

Offerte aanvragen

Onze concepten zijn
duurzaam

Emilie werkt met biologische ingrediënten en de bekers die ze gebruikt zijn biologisch afbreekbaar. Naast haar bijzondere cappuccino serveert ze een heerlijke Tiny Tony Chocolonely.

Exclusieve latte art wordt live door Emilie Zoethout gemaakt
Latte art voor elk event
Een barista maakt speciale latteart
Congres Bedrijfsfeest Beurs

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman #1

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda #3

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen #4

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods