Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De Espressojongens!

Offerte / brochure
Drie van onze mobiele barista's
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Espressojongens

Onze stoere Espressojongens mengen zich tussen het publiek en tappen live een verse espresso recht voor de neus van jouw klant. Met hun vlotte babbel en nodige cafeïne zijn zij ideaal in te zetten bij een ontvangst van een event of na afloop van een walking dinner. Deze jongens zijn ook perfect te combineren met een espressobar en barista voor latte art koffies en verse thee. Ben je op zoek naar wat grotere aantallen die zich mengen tussen het publiek, dan zetten wij onze Koffiejongens in. Zij serveren goede kwaliteit filterkoffie en kunnen in een mum van tijd veel gasten voorzien van een heerlijk bakje koffie. Een paar Espressojongens tijdens een promotietour blijkt ook keer op keer een groot succes, mobieler dan dit kan je niet krijgen! 🙂

Offerte aanvragen

Twee jongens die tussen het publiek een espresso kunnen maken

Jouw branding op
een Cascara stand

Niet alleen de jongens – oké, hun shirts en riem- zijn te branden in jouw huisstijl, maar ook de espressobekertjes zijn te bedrukken. Zo mengt jouw logo zich letterlijk tussen de gasten voor meer zichtbaarheid. Wil je tijdens een merkactivatie jouw kleding promoten, de Espressojongens vinden het geen probleem om zich te laten stylen.

Offerte aanvragen

Kennismaken met de jongens

We stellen je graag van tevoren voor aan één van onze leuke jongens. De Espressojongens maken niet alleen een perfect kopje espresso, maar zijn tegelijkertijd ook een echte gastheer en kunnen bijvoorbeeld de bezoekers wegwijs maken of een kleine uitleg geven over het event. We kijken met zorg vooraf welke jongen het beste bij jouw event past, helemaal geen vervelende klus :-).

Offerte aanvragen

Twee van onze Espressojongens voor op jouw evenement

Een uniek concept op jouw event

Capaciteit

50 Espresso per uur per jongen.

Afmetingen

Backstage 100cm B x 100cm D.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V, kraan in de buurt.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

De jongens serveren koffie met biologische koffiemelk en suiker. De bekers zijn van FSC karton en helemaal CO2 neutraal geproduceerd én CO2 neutraal vervoerd. Drinkt toch wel extra lekker uit een duurzaam kopje.

Een barista die koffie schenkt aan mensen die in de rij staan voor een evenement
Onze espressomakers op een terras
Onze espressojongens op een evenement
Conferentie Congres Beurs

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods