Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Een zoete traktatie in je eigen huisstijl

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Bedrukte sweets

Koffie met wat lekkers is natuurlijk altijd een goed idee, maar iets serveren met je eigen logo erop is een extra feestje! Wij kunnen mooie Franse macarons of heerlijke zoete cupcakes voorzien van jouw logo, een leuke foto of tekst!

Of kies voor onze homemade brownies en blondies, die inmiddels hun eigen platform gekregen hebben zodat iedereen ervan kan genieten! Nieuwsgierig naar alle smaken? Klik hier onder om naar de sweetdeliver brownie webshop te gaan.

Sweet Deliver

Onze concepten zijn
duurzaam

De zoete traktaties worden zoveel mogelijk gemaakt met eerlijke producten. Zo gebruikt onze cupcake leverancier eieren van haar eigen kippen die vrij rondlopen, hoe leuk is dat!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods