Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Een zoete traktatie in je eigen huisstijl

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Bedrukte sweets

Koffie met wat lekkers is natuurlijk altijd een goed idee, maar iets serveren met je eigen logo erop is een extra feestje! Wij kunnen mooie Franse macarons of heerlijke zoete cupcakes voorzien van jouw logo, een leuke foto of tekst!

Offerte aanvragen

Onze concepten zijn
duurzaam

De zoete traktaties worden zoveel mogelijk gemaakt met eerlijke producten. Zo gebruikt onze cupcake leverancier eieren van haar eigen kippen die vrij rondlopen, hoe leuk is dat!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman #1

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda #3

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen #4

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods