Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Oldschool koffie bakfiets

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de bakfiets bar

Onze oldschool bakfiets bar is multi-inzetbaar en zorgt iedere keer weer voor een unieke uitstraling op elk event. De bakfiets is inzetbaar als koffiebar waar onze barista jouw gasten voorziet van de mooiste koffie of we transformeren deze tot een smoothiebar op wielen voor je dagelijkse vitamini boost.

Naast zijn gezellige uitstraling als koffie bakfiets is deze ook super praktisch en kan de bakfiets zowel binnen als buiten ingezet worden. Het enige wat wij nodig hebben is een stroompuntje en voor de rest zorgen we zelf!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

Wil je jouw merk of logo wat meer naar voren laten komen? De koffie bakfiets kan voorzien worden van jouw logo op een signing bord en de bekers kunnen bedrukt worden, volledig in jouw huisstijl. Wil je iets lekkers bij koffie aanbieden, eventueel kunnen we ook mooie cupcakes of macarons voorzien van jullie logo. De mobiele koffiebar bar is goed in te zetten tijdens een Roadshow of promotietour, maar ook tijdens bedrijfsevenement, bruiloft of beurs!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste barista’s!

Wij hebben een leuk team van professionele barista’s en enthousiaste fruitshakers. Zij vinden het superleuk om je alles te vertellen over koffie en smoothies. We stellen je graag van tevoren voor aan de gastheer of gastvrouw welke op jouw event de latte art of smoothies zal verzorgen.

Offerte aanvragen

Onze oldschool bakfiets met unieke uitstraling

Capaciteit

150 consumpties per uur

Afmetingen

Uitgeklapt: 295cm B x 105cm D.

Benodigd

Vrije stroomgroep 16A/230V.

Biologisch en duurzaam

Onze bekers zijn biologisch afbreekbaar en onze ingrediƫnten biologisch.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken. Compenseren wij al onze CO2 van de gemaakte kilometers Ć©n planten we samen 2 bomen per evenement. Zo kunnen we samen genieten van een duurzaam kopje koffie op locatie.

De theetuin op een bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest Congres Buiten Event

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods