Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Barista workshop
inclusief latte art

Offerte / brochure
latte art workshop
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de barista curcus

Of je nu een hele uitgebreide koffietraining wilt of alleen wilt shinen met het schenken van een hartje in de cappuccino voor je bezoek, onze trainers passen zich aan aan jouw wensen. We delen een stuk theorie over de herkomst van koffie, vertellen leuke koffieweetjes en uiteraard ga je vooral ook veel ‘hands-on’ aan de slag met het maken van het perfecte kopje koffie. Een leuke latte art wedstrijd aan het eind van de training maakt het helemaal af. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of als training voor je personeel in een horecazaak. Wij kunnen de barista workshop op locatie geven, maar hebben zelf ook een sfeervolle trainingsruimte met mooie espressoapparatuur in Amersfoort. De koffietraining of latte art workshop kan ook goed ingezet worden tijdens een evenement of beurs. Zo trek je extra bezoekers op je stand!

Offerte aanvragen

Latte art workshop

Ontmoet onze barista’s

Wij stellen je graag van tevoren voor aan onze barista’s. Onze barista’s zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben een grote passie voor koffie.

Offerte aanvragen

Koffie workshop & training

Wij vinden het super leuk om koffie workshops en trainingen te geven. Graag laten wij zien hoe je kwaliteitskoffie maakt die op traditionele wijze wordt gezet. Wil jij een betere barista worden of kom je pas net kijken in de wereld van koffie? Geen probleem! Bij ons kan je terecht voor een uitgebreide koffie workshop, barista cursus en natuurlijk de laatste koffieweetjes.

Offerte aanvragen

Barista workshop

Over onze Barista workshop

Capaciteit

Minimaal vijf deelnemers.

Afmetingen

Wij hebben een trainingslocatie in-house, maar geven ook trainingen op locatie!

Benodigd

Op locatie hebben wij een vrije stroomgroep 16A/230V nodig en een wasbak.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door een zo goed mogelijke inschatting te maken van wat er geserveerd gaat worden, serveren wij biologische ingrediĆ«nten en de theebekers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Onze mini cooper espressobar staat op een event waar een barista verse koffie maakt
De cafƩini espressobar staat voor de kromhouthal
Congres Bedrijfsevent Winkelcentrum Bruiloft Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods