Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Espresso Mini-bar

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Espresso Mini-bar

Een mooi kopje koffie is natuurlijk al fijn, maar vanuit een omgebouwde oldtimer Mini aanhanger is het natuurlijk helemaal feest. Een barista inhuren met zo’n mobiele espressobar is gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw gasten bij het drinken van een kopje koffie met latte art. Deze mobiele espressobar is zeer compact waardoor hij op vrijwel elke binnen- en buitenlocatie past. De koffie en thee op de beurs en andere evenementen is duurzaam, vers, biologisch en superlekker! Deze mobiele koffiebar heeft eigen watertanks aan boord en heeft op locatie alleen een stroompuntje nodig. Powerrrr and go!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

Jouw logo of huisstijl kan volop shinen bij het inzetten van onze Mini-bar. Zo kunnen we het kenteken voorzien van een leuke tekst, kunnen we een banner full colour bedrukken, maar ook de koffiebekers, het schort en de cupcakes zijn te voorzien van jouw bedrijfslogo. Perfect natuurlijk om meer zichtbaarheid te creƫren! Deze mobiele koffiebar is ook perfect in te zetten tijdens een roadshow of promotietour! Benieuwd naar de prijs voor een barista op locatie met complete branding? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste barista’s

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt. Wanneer je een mobiele barista wilt huren kijken wij niet alleen naar jullie bedrijf, maar ook naar het evenement en het publiek om de perfecte match te maken! De barista vindt het ook leuk om een kleine barista training te geven. Dat de barista goede latte art skills heeft is natuurlijk vanzelfsprekend :-).

Offerte aanvragen

Barista inhuren

Koffiebar voor op beurzen en evenementen

Capaciteit

150 Consumpties per uur per barista.

Afmetingen

150cm B x 230cm D. Werkruimte 200cm B x 300cm D.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Water (bij events groter dan 500 consumpties).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische en fair trade producten en proberen zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken.

Past overal

Voor elk evenement hebben wij een passende espressobar.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

Het inzetten van een mobiele espressobar is natuurlijk heel leuk, alleen heeft dit wel impact op het milieu. Hier zijn wij ons bewust van en hierdoor continu bezig met het verkleinen van deze impact. Zo werken wij met biologisch afbreekbare coffee-to-go cups, met biologische ingrediĆ«nten en de bonen die wij gebruiken worden geĆÆmporteerd door This Side Up; een organisatie die staat voor transparantie en gelijkheid in de koffieketen.

Een tweetal espressobars met een barista op een festival
onze espresso mini bar in een winkelcentrum
Een koffiebar onder een tent op een bedrijfsfeest
Festival Winkelcentrum Congres Bedrijfsfeest

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods