Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De Mocktailbar.
Het verfrissend concept
op jouw event

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Mocktailbar

Wil je een keer iets anders aanbieden aan je gasten dan standaard frisdrank op jouw event? Vanuit onze Mocktailbar bereiden de cocktailshakers de mooiste drankjes op locatie. De meest bijzondere smaken worden gemixt tot heerlijke alcohol vrije cocktail. Door de toevoeging van diverse kruiden zoals tijm en koriander creƫren zij een echte smaaksensatie. Deze mocktails zijn een heerlijke verfrissende traktatie op locatie. Wij bieden strakke witte Mocktailbarren, mobiele omgebouwde oldtimer Mini-barren, maar ook Tropische barren!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara-beker

Vind je het fijn als jouw logo of huisstijl goed naar voren komt? Wij bieden verschillende brandingmogelijkheden. De mocktailbekers en het schort kunnen voorzien worden van een logo, maar ook onze barren bieden diverse brandingmogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kennismaken met de
leukste mocktailshaker

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende mocktailshaker uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de shaker die voor jouw event de mocktails verzorgt.

Offerte aanvragen

Wat heeft de Mocktailbar nodig?

Capaciteit

100 Mocktails per uur o.b.v. 1 shaker.

Afmetingen

De mocktails kunnen geserveerd worden vanaf diverse meubels, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V en een waterpunt (bij events langer dan twee uur).

Past overal

Voor elk evenement hebben wij een passende Mocktailbar.

Eye catcher

Wij zorgen voor een passende uitstraling.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

Het inzetten van een mobiele Mocktailbar is natuurlijk heel leuk, alleen heeft dit wel impact op het milieu. Hier zijn wij ons bewust van en om deze reden continu bezig met het verkleinen van deze impact. Zo werken wij met biologisch afbreekbare bekers en rietjes, gebruiken wij veel biologische ingrediƫnten en proberen wij plastic zoveel mogelijk te vermijden.

Markplaats tour kerstborrel

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods