Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De mobiele Smoothiebar
een fruitige dorstlessers

Offerte / brochure
Een mobiele smoothie bar met persooneel
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Smoothiebar

Onze enthousiaste fruitshakers serveren gezonde smoothies en juices op locaite. Ze kunnen de smoothies serveren vanaf een barmeubel van jullie of vanuit één van onze complete Smoothiebarren. We werken met een combinatie van vers fruit, ingevroren fruit en puur sap. Ook maken wij regelmatig gebruik van groenten en verse munt voor een éxtra gezonde twist! In overleg kunnen we samen met jou de smaken en kleuren van de smoothies bedenken passend bij het evenement. De smoothie en juicebar is goed in te zetten op een beursstand, tijdens een congres, een bedrijfsevenement of als promotietour! Trakteer jouw bezoekers op een gezond en verfrissend drankje met één van onze juice barren.

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

Om jouw bedrijfsnaam of merk extra naar voren te laten komen bieden wij verschillende brandingmogelijkheden. Zo kan de voorplaat van de mobiele smoothiebar full colour bedrukt worden, kunnen we de bekers voorzien van een logo of tekst en zelfs het schort van de fruitshaker kan bedrukt worden! De smoothiebar is ook goed in te zetten tijdens een promotietour of merkactivatie.

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste fruitshakers

Voor elk evenement gaan wij op zoek naar een fruitshaker welke het best in het plaatje past. Wij vinden het een leuke uitdaging om een perfecte match te creëren. Van tevoren stellen we je graag voor aan de fruitshaker die we voor jouw event hebben uitgekozen.

Offerte aanvragen

Wat heeft de Smoothiebar nodig?

Capaciteit

200 Smoothies per uur o.b.v. 1 shaker.

Afmetingen

Onze meubels zijn 160cm B x 60cm D. Werkruimte 200cm B x 150cm D.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Een plek om onze blenders om te spoelen (bij events langer dan twee uur).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische producten en de disposables die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar.

Past overal

Voor elk event hebben wij een passende Smoothiebar.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo proberen wij zoveel mogelijk plastic te verbannen en werken met biologisch afbreekbaar materiaal. Onze smoothies proberen we zoveel mogelijk seizoensgericht aan te bieden, zodat het fruit van het seizoen ook mag shinen op zijn beste moment!

Verse smoothies gemaakt op de nationale carriere beurs
Een mobiele smoothie bar voor een bedrijfsevent
Verse smoothies en cateringpersoneel voor een congres
Op de beurs Bedrijfsevent Congres

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods