Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De DIY Theetuin

Knip zelf je verse kruidenthee!

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de theetuin

Vanuit onze mobiele Theetuin knippen jouw gasten hun eigen kruiden voor een heerlijk kopje thee. De gasten tappen hun kopje heet water, knippen hun verse kruiden en kiezen een natuurlijke zoete topping. De enthousiaste theetuinier legt graag uit welke combinaties lekker zijn en zorgt ervoor dat alles er mooi bijstaat gedurende het hele event!

Naast heerlijke verse thee combinaties hoort er natuurlijk ook iets lekkers bij de thee. Wij bieden diverse homemade brownies en blondies aan. Denk bijvoorbeeld aan fudgy chocolade brownies of blondies met witte chocolade en framboos van onze eigen webshop Sweet Deliver.  De Theetuin is ook leuk in te zetten naast een mobiele koffiebar of in combinatie met één van onze andere concepten.

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

Wil je jouw merk of logo wat meer naar voren laten komen? De Theetuin kan voorzien worden van jouw logo op het signing bord en de bekers kunnen bedrukt worden, volledig in jouw huisstijl. Wil je iets lekkers bij de thee aanbieden? Dan kunnen we mooie cupcakes of macarons voorzien van jullie logo. De mobiele Theetuin is goed in te zetten tijdens een Roadshow of promotietour, maar ook tijdens bedrijfsevenement, bruiloft of beurs!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste theetuinier

Wij hebben een aantal leuke theeconaisseurs in ons team. Zij vinden het superleuk om je alles te vertellen over de lekkerste combinaties en theesoorten. We stellen je graag van tevoren voor aan de theetuinier welke op jouw event de thee zal verzorgen.

Offerte aanvragen

Over de mobiele Theetuin

Capaciteit

500 Consumpties per uur per Theetuin.

Afmetingen

Uitgeklapt: 232cm B x 118cm D.

Benodigd

Vrije stroomgroep 16A/230V en een wateraansluiting in de buurt van de Theetuin.

Biologisch en duurzaam

Onze bekers zijn biologisch afbreekbaar en onze ingrediënten biologisch.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door een zo goed mogelijke inschatting te maken van wat er geserveerd gaat worden, serveren wij biologische ingrediënten en de theebekers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

De theetuin op een bedrijfsfeest
De theetuin op een congres
Onze mobiele theebar in een winkelcentrum
De theetuin op een bruiloft
Bedrijfsfeest Congres Winkelcentrum Bruiloft

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods