Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De Vitamini, een omgebouwde oldtimer smoothiekar

Offerte / brochure
Gezonde vitamineshakes op uw event
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Vitamini smoothiebar

De Vitamini is een opvallende smoothiebar, welke ingezet kan worden op elk soort event. Uit deze omgebouwde oldtimer Mini toveren we verse en frisse smoothies. De smoothies en juices die we serveren bestaan uit 100% fuit en groenten en zonder toevoegingen. De bekers die we gebruiken zijn gemaakt van maïszetmeel en hierdoor volledig composteerbaar! De mobiele sappenkar serveert niet alleen gezonde en lekkere drankjes, maar zorgt ook nog eens voor een gezellige aankleding! Ideaal als een gezonde invulling van jouw congres of event!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

De smoothiebar is te branden door middel van magneetplaten en de smoothiebekers kunnen wij bedrukken of voorzien van een sticker in jouw huisstijl. Ook de kentekenplaten kunnen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam. Is dit nog niet voldoende? Om het plaatje helemaal compleet te maken kunnen ook de schorten van de fruitshakers voorzien worden van een logo. Zo is jouw logo goed zichtbaar en zullen de bezoekers je bedrijfsnaam niet snel meer vergeten! De Vitamini is ook heel goed in te zetten tijdens een promotietour of Roadshow, volledig gebrand in jouw huisstijl.

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste fruithelden

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende fruitshaker uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de fruitshaker die voor jouw event de verfrissende smoothies verzorgt. Onze fruitshakers zijn stuk voor stuk enthousiast en gastvrij en vinden het leuk om de gasten te verwelkomen op jouw event of beursstand.

Offerte aanvragen

Wat heeft de Vitamini nodig?

Capaciteit

350 Smoothies per uur o.b.v. 2 shakers.

Afmetingen

150cm B x 325cm D x 163cm H. Werkruimte: 200cm x 400cm.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Voldoende ruimte bij aanrijroute (denk aan drempels en deuren), een plek om onze blenders om te spoelen (bij events langer dan twee uur).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische producten en de disposables die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar.

Past overal

Onze Vitamini past door een dubbele deur.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo proberen wij plastic te verbannen en werken wij met biologisch afbreekbaar materiaal. Onze smoothies proberen we zoveel mogelijk
seizoensgericht aan te bieden, zodat het fruit van het seizoen ook mag
schitteren op zijn beste moment!

Smoothie bar op een beurs
De mobiele mini smoothie bar op een sport event
Een mobiele smoothiebar met personeel
Beurs Sport event Bedrijfslunch

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods