Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

De Vitamini, een omgebouwde oldtimer smoothiebar

Offerte / brochure
Gezonde vitamineshakes op uw event
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over het concept

Capaciteit

350 Smoothies per uur o.b.v. 2 shakers.

Afmetingen

150cm B x 325cm D x 163cm H. Werkruimte: 200cm x 400cm.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Voldoende ruimte bij aanrijroute (denk aan drempels en deuren), een plek om onze blenders om te spoelen (bij events langer dan twee uur).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische producten en de disposables die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar.

Past overal

Onze Vitamini past door een dubbele deur.

Over de Vitamini smoothiebar

De Vitamini is een opvallende smoothiebar, welke ingezet kan worden op elk soort event. Uit deze omgebouwde oldtimer Mini toveren we verse en frisse smoothies. Ideaal als een gezonde invulling van jouw congres of event!

Offerte aanvragen

Eigen branding

De smoothiebar is te branden door middel van magneetplaten en de smoothiebekers kunnen wij bedrukken of voorzien van een sticker in jouw huisstijl. Ook de kentekenplaten kunnen voorzien worden van jouw bedrijfsnaam. Is dit nog niet voldoende? Om het plaatje helemaal compleet te maken kunnen ook de schorten van de fruitshakers voorzien worden van een logo.

Offerte aanvragen

Kennismaken met passende fruitheld

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende fruitshaker uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de fruitshaker die voor jouw event de verfrissende smoothies verzorgt.

Offerte aanvragen

Onze concepten zijn
duurzaam

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo proberen wij plastic te verbannen en werken wij met biologisch afbreekbaar materiaal. Onze smoothies proberen we zoveel mogelijk seizoensgericht aan te bieden, zodat het fruit van het seizoen ook mag shinen op zijn beste moment!

Smoothie bar op een beurs
De mobiele mini smoothie bar op een sport event
Een mobiele smoothiebar met personeel
Beurs Sport event Bedrijfslunch

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods