Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Onze duurzame koffie, smoothie en cocktail catering op locatie maar dan op 1,5 meter afstand, wij zijn er klaar voor!

Ook tijdens deze gekke tijden zitten wij niet stil en hebben we goed nagedacht over wat er wel mogelijk is tijdens deze nieuwe 1,5 meter samenleving. Zo kunnen wij blijven doen wat we het allerleukste vinden en kan jij zorgeloos genieten van onze duurzame drankjes!  Hierin bieden wij verschillende corona proof en mobiele catering concepten aan. Trakteer je collega’s op een echt lekkere koffie of verwen de hardwerkende helden van deze tijd met een super frisse smoothie. Wij zorgen dan voor alle nodige aanpassingen conform de RIVM-richtlijnen zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Corona proof catering

Geen bezemsteel was veilig in ons pand. Deze zijn allemaal omgetoverd tot superhandige serveerstokken om zo afstand te kunnen bewaren tussen de barista en de gast. Daarnaast werken wij met handschoenen, hebben we een hoop desinfecterende gel voor iedereen beschikbaar en zorgen we dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan blijven door middel van een duidelijk afgetekende route voor de gast.

Wij blijven goed op de hoogte van alle RIVM-maatregelen  en adviezen zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

Onze (ijs)koffie en smoothie drive-thru

Wil je je collega’s verrassen of trakteren op een goede koffie of lekkere smoothie? Je kunt de drive-thru ook bij ons inhuren voor op jouw werk, een leuke verrassing voor je collega’s!

Bij ons in Amersfoort kan je nu met de auto door onze drive-thru rijden en heerlijke (ijs)koffie, smoothies en huisgemaakte sweets 2 go meenemen. Geheel corona proof met ruim 1,5 meter afstand en contactloze betaling. Kom je ook langs?

Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen deze zomer? Met onze mobiele koffie auto de Caféini kun je perfect jouw gasten een heerlijk kopje koffie aanbieden tijdens de bruiloft. Geheel corona proof en deze zomer bieden we dit aan voor een feestelijke prijs!

Vraag direct een offerte aan 

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods