Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Onze duurzame koffie, smoothie en cocktail catering op locatie maar dan op 1,5 meter afstand; wij zijn er klaar voor!

Ook tijdens deze gekke tijden zitten wij niet stil en hebben we goed nagedacht over wat er wél mogelijk is tijdens deze nieuwe 1,5 meter samenleving. Zo kunnen wij blijven doen wat we het allerleukste vinden en kan jij zorgeloos genieten van onze duurzame drankjes!  Hierin bieden wij verschillende corona proof en mobiele catering concepten aan. Trakteer je collega’s op een echt lekkere koffie of verwen je gast met een super frisse smoothie vanuit onze opvallende smoothiekar de Vitamini. Per opdracht bekijken wij samen met jou hoe wij het op de locatie het beste kunnen organiseren. Dan zorgen wij voor alle nodige aanpassingen conform de RIVM-richtlijnen zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Corona proof catering

Geen bezemsteel was veilig in ons pand. Deze zijn allemaal omgetoverd tot superhandige serveerstokken om zo afstand te kunnen bewaren tussen de barista en de gast. Daarnaast werken wij met handschoenen, hebben we een hoop desinfecterende gel voor iedereen beschikbaar en zorgen we dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan blijven door middel van een duidelijk afgetekende route voor de gast.

Wij blijven goed op de hoogte van alle RIVM-maatregelen  en adviezen zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

Smoothiebar op 1,5 meter afstand

Ideaal op sportevenementen of gewoon voor tijdens de lunch, een verse smoothie. Onze smoothies zitten boordevol fruit en of groenten van zoveel mogelijk biologische oorsprong. Onze fruitshakers kunnen deze vers bereiden op iedere locatie vanuit onze smoothiekar de Vitamini voor een echte beleving.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de verse smoothies te leveren in handige flesjes met persoonlijk etiket.

Geheel corona proof een gezonde traktatie voor jouw gast!

Vraag direct een offerte aan 

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods