Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Barista op de stand in de Jaarbeurs Utrecht

Een barista op de beursstand is een uitstekende toevoeging tijdens de beurs. Deze serveert niet alleen goede koffie maar is ook gelijk een eerste aanspreekpunt en gastheer/gastvrouw voor jullie bezoekers. Tijdens de VSK-beurs in de jaarbeurs verzorgde wij met veel plezier de koffie en verse thee voor Zehnder. Deze serveerde wij in mooi porseleinen kopjes of fullcolour bedrukte bekers (zo gaat je logo letterlijk de hele beursvloer over!).

Mocht je geen geschikt barmeubel op de stand hebben is dat geen probleem. Wij hebben verschillende professionele barmeubelen die wij kunnen personaliseren in jouw huisstijl.

Ben je ook opzoek naar een barista op de beurs? of een koffiebar op locatie? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Capaciteit

150 koffie & thee per uur.

Espressomachine

Tijdens deze opdracht hebben wij de espressomachine geïnstalleerd op een barmeubel van de klant.

Benodigd

Enkel een vrije stroomgroep 16A/230V

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods