Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Cappuccinoprinter op zakelijk evenement

Tijdens een evenement presenteerde onze barista dit keer geen cappuccino latte art, maar een compleet logo van de opdrachtgever in de melkschuim! Naast onze mobiele espressobar stond onze 3d koffieprinter welke op elke cappuccino een geprint logo toverde!

De reacties op deze reclamestunt waren super leuk! De cappuccinoprinter is geschikt voor allerlei koffie evenementen of tijdens een koffie en thee beurs.

Wil je ook deze printer met een koffiekraam huren? Neem dan vooral even contact op!

Offerte / brochure

Over het concept

Aantal gepersonaliseerde koffie

Onze barista serveerde zo'n 450 bedrukte cappuccino

Capaciteit

De koffieprinter kan ongeveer 50 cappuccino per uur printen

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods