Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

 Smoothie promotietour voor VGZ

Yes, hier zijn we dol op! Voor de tweede keer op een rij, zijn we door heel Nederland getourd in samenwerking met het merkactivatiebureau Brandxtension.

Hierbij maakten we gebruik van onze bestaande mobiele smoothiebar maar dan volledig in de stijl van de klant. Onze promotietoppers zijn langs meer dan 20 plekken geweest en hebben gasten voorzien van super verse fruit en groenten sapjes.

Offerte / brochure

Over het concept

Capaciteit

150 Verse groente en fruit sapjes

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V

Bezoekers

Van 50 tot 1000 per locatie

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods