Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Onze Coffee Stations voor grote evenementen met korte koffie breaks

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over het concept

Capaciteit

1000 Consumpties per uur per Coffee Station.

Afmetingen

Uitgeklapt incl. siging: 130cm B x 130cm D x 370cm H, Ingeklapt voor vervoer: 130cm B x 130cm D x 208cm H.

Benodigd

Backstage: krachtstroom 32A, een extra stroompuntje 230V, wateraansluiting (Gardena) Bij de Coffee Station in de buurt: stroompuntje (300watt).

Over de Coffee Station koffiebar

Vanuit onze Coffee Stations tappen jouw gasten een eigen kwaliteits kopje filterkoffie. Deze stations zijn opvallend, interactief en razendsnel. Met wel 1000 koppen koffie per uur is deze perfect voor grote evenementen en congressen met korte breaks.

Offerte aanvragen

Eigen branding

De Coffee Stations zijn te branden in jouw huisstijl, ook zijn de koffiebekers of de schorten van de barista’s te voorzien van een logo. Een superleuke manier om jouw logo meer naar voren te laten komen!

Offerte aanvragen

Kennismaken met passende filterkoffie expert

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt
.

Offerte aanvragen

Onze concepten zijn
duurzaam

We zijn ervan bewust dat het inzetten van onze Coffee Stations -net als alle andere catering- impact heeft op het milieu. Om deze impact te verkleinen zijn we regelmatig bezig met het verbeteren van onze processen. Zo zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, werken we met biologisch afbreekbare bekers en biologische ingrediënten.

Beurs Bedrijfsfeest Congres

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman #1

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda #3

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen #4

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods