Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Specialty coffee catering voor grote publieksevenementen

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Koffie foodtruck

Werken op grote festivals en publieksevenementen vinden we ontzettend leuk om te doen, de sfeer is er altijd goed en samen met ons team van professionele barista’s staan we altijd klaar om te knallen. We kunnen inmiddels wel zeggen dat we ruimschoots ervaring hebben in het snel bereiden van mooie kwaliteit bakkies koffie. Daarnaast breiden we ons assortiment graag uit met lekkere frisse smoothies, vers afgebakken croissants en huisgemaakte fudgy brownies en blondies.

Mobiele koffiebarren op jouw festival?

 

Verschillende koffie- en smoothiebarren voor elk type event

Voor elk type groot publieksevenement hebben we verschillende mobiele koffie- en smoothiebarren beschikbaar. Hierbij kijken we altijd naar de benodigde capaciteit en gewenste uitstraling, onze concepten kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Zo kun je bij onze Coffee stations tot wel 1000 kopjes specialty filterkoffie tappen, perfect voor grote evenementen en congressen met korte breaks en serveren we meer dan 3000 verse ontbijtjes op de festivalcamping vanuit onze verschillende koffiebarren.

Offerte aanvragen

Kennismaken met ons gastvrije personeel

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista/shaker/host(ess) uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista’s die voor jouw event de koffie verzorgen. Ze staan klaar om binnen korte tijd zoveel mogelijk verse koffie en smoothies klaar te maken.

Offerte aanvragen

Over de concepten

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo weten wij precies wie onze koffieboeren zijn, weten wij wie wat verdient in de supply chain en zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, hoe minder afval hoe beter!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods