Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Van mobiele koffiebar tot smoothiebar

Cascara events verzorgt mooie koffie en verse smoothies op locatie, bedrijfsevenementen, beurzen en privé-feesten. Wij ontwikkelen cateringconcepten op maat en bieden verschillende branding mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw merk sterk naar voren komt. Voor elk evenement hebben wij de leukste koffie en smoothie concepten. Maar wil je extra opvallen en jouw merk goed naar voren laten komen? Kijk dan naar de verschillende mogelijkheden hieronder.
 

IMG_0109

In-house coffeebar

Wij bieden tijdelijke in-house coffeebar concepten aan. Binnen een hand om draai toveren we een gezellige koffiebar in jouw kantoorgebouw tevoorschijn.

Onze concepten zijn duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fairtrade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo weten wij precies wie onze koffieboeren zijn, weten wij wie wat verdient in de supply chain en zit onze koffie in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, hoe minder afval hoe beter!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods