Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Elk concept is beschikbaar in je eigen huisstijl

Offerte / brochure
Onze barren kunnen ook gebruikt worden als promotie van jouw merk

Bedrukte bekers

Geef jouw boodschap op een beurs of event meer aandacht door een bedrukte beker! Wij verzorgen full colour bedrukte bekers welke al vanaf 250 stuks te bestellen zijn. Oh ja, we zijn ook nog eens snel, de bekers zijn al binnen vijf werkdagen te leveren! Wil je liever een koffiekopje laten bedrukken? Geen probleem, ook dit kunnen wij verzorgen!

Offerte aanvragen

 

Brandingmogelijkheden

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om jouw logo goed naar voren te laten komen. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden en vormen van branding. Jouw logo kan bij ons bijvoorbeeld afgebeeld worden op; bekers, de bar en kleding. Maar ook onze verschillende Mini’s bieden ruime mogelijkheden om jouw merk te etaleren. Hiernaast vind je een aantal opties. Heb je andere wensen, vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Sweets met logo Bedrukte barplaat Bedrukte bekers Kentekenplaat

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods