Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Huur een professionele
espressomachine

Offerte / brochure

Huur een espressomachine met of zonder barista
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over het huren van een espressomachine

Wij leveren de espressomachine helemaal compleet inclusief bonenmaler, filterdragers, tamper, tampermatje, melkkan, vers watertank, afvoertank, waterpomp, afklopbak en reinigingsmiddelen. De Italiaanse espressomachine is voorzien van een stoompijpje waarmee de barista zelf melk op kan schuimen. Het bereiden van koffie met onze espressomachine heeft wel wat ervaring nodig. De koffiemachine is perfect in te zetten op een congres of een beurs, maar is ook geschikt als extra machine in een horecazaak. De espressomachine heeft enkel een stroompuntje nodig en wordt geleverd met water- en afvoertanks. Indien gewenst kunnen we complete koffiepakketten meeleveren inclusief bio afbreekbare bekers, duurzame koffie, suiker etc. Zo kan jullie barista direct aan de slag met het maken van heerlijke koffie!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara-beker

Om te zorgen dat jouw merk extra goed naar voren komt tijdens een event bieden wij de mogelijkheid om de koffiebekers te bedrukken. Dit is zowel mogelijk op porselein als kartonnen bekers.
Maak je merk en kopje koffie onvergetelijk.

Offerte aanvragen

De leukste
barista’s inhuren

Houden je koffieskills toch op bij het zetten van een kopje Senseo en heb je behoefte aan een enthousiaste koffiekenner op jouw event? Wij hebben een grote poule aan leuke barista’s welke met liefde de koffie voor jouw gasten serveren. Zij beschikken over de laatste koffieweetjes en serveren koffie met mooie latte art.

Offerte aanvragen

Onze espressomachines

Capaciteit

Een ervaren barista serveert ongeveer 150 consumpties per uur per machine.

Afmetingen

Onze espressomachine heeft een barmeubel nodig van minstens 150cm B x 60cm D.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Er worden watertanks en een afvoertank bijgeleverd.

Koffiepakket

Je mag natuurlijk lekker je eigen ingrediĆ«nten gebruiken, maar eventueel bieden wij ook koffiepakketten aan per 100 consumpties. Dit pakket bestaat uit superverse koffiebonen, biologische melk, thee, suiker, biologische melkcups, roerstaafjes enā€¦ā€¦ā€¦. Tiny Tony Chocolonely chocolaatjes!

Onze mini cooper espressobar staat op een event waar een barista verse koffie maakt
De cafƩini espressobar staat voor de kromhouthal
Congres Bedrijfsevent Winkelcentrum Bruiloft Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods