Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Volautomaat koffiemachine huren

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de volautomaat

Vanuit onze volautomaat koffiemachine creƫert iedereen zelf gemakkelijk goede versgemalen koffie op elke beurs, congres of evenement. Ideaal om zo je koffie en thee capaciteit te verhogen op iedere locatie! Deze koffiemachines werken met verse koffiebonen voor een echt lekkere kop koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of thee. Het is al mogelijk om de volautomaat koffiemachine te huren vanaf 1 uur of voor meerdere dagen.

Dankzij ons op maat gemaakte mobiele meubel staat de volautomaat koffiemachine snel op ieder gewenste plek. Dit moderne koffiemeubel is zo gemaakt dat het gebruik gemakkelijk is voor iedereen, je alle benodigdheden (zoals een watertank en afvoertank) bij de hand hebt en ziet er ook nog eens strak uit. Daarnaast kunnen we ook de koffiemachine plaatsen en installeren op een eigen barmeubel. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.

Offerte aanvragen

Jouw branding op iedere kop koffie

Wil je jouw merk of logo meer naar voren laten komen? Wij bieden verschillende branding opties aan in combinatie met de volautomaat. Zo kunnen wij de koffiebekers full colour bedrukken met jouw bedrijfslogo al vanaf 250 stuks. En is het ook mogelijk de volautomaat te combineren met onze unieke cappuccinoprinter waarmee jouw logo geprint wordt op het melkschuim van je bezoeker.

Offerte aanvragen

Volledig koffiepakket

Optioneel kun je bij ons ook een volledig duurzaam koffiepakket bestellen. Met dit pakket erbij ben je in een keer klaar en serveer je zorgvuldig gekozen specialty koffiebonen voor een heerlijke kop koffie. Dit pakket bestaat uit specialty koffiebonen, biologische volle melk, biologische theesoorten, suiker, biologische koffiemelk, roerstaafjes, duurzame koffiebekers en Tiny Tony Chocolonely chocolaatjes.

Offerte aanvragen

Gemakkelijk in gebruik

Capaciteit

De volautomaat kan 150 consumpties per uur zetten. Er is keuze uit; Cappuccino, Koffie, Espresso, Thee, Latte macchiato en Dubbele espresso

Afmetingen

Inclusief meubel: 70 cm B x 60 cm D x 154 cm H

Benodigd

Een vrije stroomgroep 16A/230V. Geen vaste wateraansluiting nodig!

Duurzaam

Onze koffiebekers worden C02-neutraal geproduceerd en CO2-neutraal vervoerd

Bedrijfslogo in scherm

We plaatsen gratis jouw bedrijfslogo in het scherm

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo worden onze koffiebekers CO2-neutraal geproduceerd en C02-neutraal vervoerd, zijn onze producten biologisch en werken we met mooie koffie waarvoor de koffieboer een eerlijke prijs ontvangen heeft.

Onze mini cooper espressobar staat op een event waar een barista verse koffie maakt
De cafƩini espressobar staat voor de kromhouthal
Congres Bedrijfsevent Winkelcentrum Bruiloft Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods