Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Hot Chocolate Bar

Offerte / brochure
Houten plank met warme chocolademelk in bekers en ingrediƫnten
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Hot Chocolate Bar

Vanuit onze mobiele Hot Chocolate Bar serveren onze leuke chocoladeliefhebbers verschillende smaken warme chocolademelk. Een echt winterconcept wat niet te missen is tijdens een Kerstshow, bedrijfsfeest in december en januari en tijdens evenementen met een winters thema. We serveren bijvoorbeeld een spicy hot chocolate, kurkuma hot chocolate of een vegan warme chocolademelk! Het water loopt je in de mond… De Hot Chocolate Bar is op zichzelf al superleuk, maar is ook leuk in te zetten naast een mobiele koffiebar of in combinatie met Ć©Ć©n van onze andere concepten.

Offerte aanvragen

Warme chocolademelk machines met ingrediƫnten ervoor op een houten tafel

Jouw branding op
een Cascara stand

Wil je jouw merk of logo wat meer naar voren laten komen? De chocoladebakfiets kan voorzien worden van jouw logo op een signing bord en de bekers kunnen bedrukt worden, volledig in jouw huisstijl. Wil je iets lekkers bij de chocolademelk aanbieden, eventueel kunnen we ook mooie cupcakes of macarons voorzien van jullie logo. De mobiele Hot Chololate bar is goed in te zetten tijdens een Roadshow of promotietour, maar ook tijdens bedrijfsevenement, bruiloft of beurs!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste chocoladeliefhebber

Wij hebben een aantal leuke gastheren, -vrouwen in ons team. Zij vinden het superleuk om je alles te vertellen over de lekkerste combinaties warme choco’s. We stellen je graag van tevoren voor aan de chocoladeliefhebbers welke op jouw event de hot chocolate zal verzorgen.

Offerte aanvragen

Het perfecte winterse concept

Capaciteit

150 warme chocomelk per uur bij Ć©Ć©n chocospecialist.

Afmetingen

Uitgeklapt: 295cm B x 105cm D.

Benodigd

Vrije stroomgroep 16A/230V.

Biologisch en duurzaam

Onze bekers zijn biologisch afbreekbaar en onze ingrediƫnten biologisch.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door een zo goed mogelijke inschatting te maken van wat er geserveerd gaat worden, serveren wij chocolademelk van Tony Chocolonely en de bekers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

De theetuin op een bedrijfsfeest
De theetuin op een congres
Onze mobiele theebar in een winkelcentrum
De theetuin op een bruiloft
Bedrijfsfeest Congres Winkelcentrum Bruiloft

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods