Cascara Events logo
 • Persoonlijke en duurzame benadering
 • Voor grote en kleine evenementen
 • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Wij zoeken Operationeel Manager Logistiek!

Het is jouw magazijn. Waar jij alles bepaalt. Als Operationeel Manager ben je zelf verantwoordelijk. Voor de voorraad, voor de logistieke planning, voor de foodtrucks én voor de apparatuur. Bij Cascara Events in Amersfoort ben jij de onmisbare schakel die zorgt dat alles op rolletjes loopt.

De vacature Operationeel Manager bij Cascara Events in Amersfoort daagt je uit om:
Events voor te bereiden op jouw werkplek zodat alles gereed is om op locatie te worden opgebouwd. Dat betekent plannen, aanvullen, klaarzetten en meer! Daarvoor rijd je ook heel wat af met grote bussen en aanhangers. En na een event komt alles terug. Jij controleert, maakt schoon, ruimt op en voert reparaties uit. Daarbij is het magazijn van zo’n 500 m² jouw eigen domein. Jij richt het zo in als je zelf wil. Waarom deze baan verder perfect bij jou past?:

 • in de toekomst ga je een klein team aansturen.
 • het is zeer afwisselend, de evenementenbranche werkt met pieken en dalen.
 • de werkuren zijn grotendeels tijdens kantooruren, maar soms ook in de avonduren¬†( 2 x per maand) met af en toe een weekenddag.

Cascara Events: jouw nieuwe werkgever?
Cascara Events is een cateringbedrijf gespecialiseerd in duurzame koffie- en smoothieconcepten op evenementen in Nederland en soms in het buitenland. Het bedrijf is opgericht in 2010 met de Caf√©ini, een oude auto omgebouwd tot koffiebar. Tegenwoordig biedt het op maat gemaakte concepten voor beurzen, bedrijfsfeesten, festivals, particuliere feesten en diverse andere evenementen. Dat doen ze met een vast kantoorteam van 4 collega’s en een team van 25 freelancers op locatie. Het team is hecht en divers, en geniet van het cre√ęren van feestelijke evenementen met heerlijke koffie en smoothies.

Deze vacature Operationeel Manager bij Cascara Events biedt (o.a.):

 • een brutomaandsalaris tussen ‚ā¨ 2.500 en ‚ā¨ 2.800.
 • 8% vakantiegeld.
 • een pensioenregeling.

Cascara Events magazijn in Amersfoort: jouw nieuwe werkplek?
Het kantoor en magazijn van Cascara Events vind je in Amersfoort. Een magazijn vol met koffiebars, foodtrucks, smoothiebars, machines, voorraad, een wasstraat (vaatwasser en wasmachine) en gereedschapshoek. En een kantoor met alle benodigde gemakken voor de meer administratieve werkzaamheden. De bereikbaarheid met de auto is prima, of je nu uit Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Eemnes of Almere komt. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur. Kom je met het ov? Ook dan ben je binnen no-time op je plek van bestemming.

De ideale Operationeel Manager voor deze vacature bij Cascara Events brengt mee:

 • een rijbewijs B.
 • enige technische kennis.
 • een flexibele inzetbaarheid wat betreft werktijden en -dagen.
 • oog voor detail.

Solliciteren op deze vacature Operationeel Manager bij Cascara Events in Amersfoort
Herken je jezelf in de rol van Operationeel Manager¬†bij Cascara Events? Solliciteer nu op de vacature door een email te sturen naar [email protected]. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods