Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Professionele koffiecatering op beurzen en evenementen

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Espressobar

Onze enthousiaste koffieliefhebbers serveren mooie latte art koffie en verse thee op elk soort evenement. De barista’s serveren de koffie vanaf één van onze barmeubels of vanaf een bestaand barmeubel. Wij werken met professionele apparatuur en verse, duurzame ingrediënten. Onze mobiele koffiebarren zijn voorzien van watertanks en afvoertanks en vragen enkel om een stroompuntje. Makkelijk in te zetten dus! Eventueel is onze Espressobar ook in te zetten voor barista workshops of latte art trainingen. Uiteraard serveren wij ook bij onze mobiele espressobar duurzame koffie met biologische ingrediënten en proberen wij zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken.

Offerte aanvragen

Koffie art op al u evenementen

Jouw branding op
een Cascara stand

Onze Espressobarren bieden ruimte voor jouw logo. De gehele voorplaat van de bar is full colour te bedrukken. Ook de koffiebekers, het schort van de barista en de cupcakes zijn te voorzien van jouw bedrijfslogo. Perfect natuurlijk om meer zichtbaarheid te creëren! Bezoekers van beurzen blijven langer op je stand hangen met het inhuren van een mobiele koffiebar met barista, bij uitstek een goed moment je logo extra naar voren te laten komen!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste barista

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt. Deze koffieconnaisseurs weten alles over de koffie en maken de mooiste latte art in de cappuccino van jouw gasten. Benieuwd naar de prijs voor het inhuren van een mobiele barista? Vraag hieronder gelijk een offerte aan!

Offerte aanvragen

De leukste mobiele barista inhuren? Wij vinden een passende barista voor je evenement

De mobiele espressobar

Capaciteit

150 Consumpties per uur per barista.

Afmetingen

Minimale werkruimte van 150cm B x 60cm D.

Benodigd

1 Vrije stroomgroep 16A/230V. Een wateraansluiting in de buurt (bij events groter dan 500 consumpties).

Biologisch en duurzaam

Wij werken met biologische en fair trade producten en proberen zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken.

Past overal

Voor elk evenement hebben we een mobiele Espressobar.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo weten wij precies wie onze koffieboeren zijn, weten wij wie wat verdient in de supply chain en zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, hoe minder afval hoe beter!

Een mobiele espressobar met barista op een bedrijfsfeest
Een espressobar op een congres
Een koffiebar op een congres
Een espressobar tijdens de modefabriek
Congres Bedrijfsfeest Congres Beurs Congres Modefabriek

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods