Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Latte art workshop;
dƩ perfecte cappuccino

Offerte / brochure
latte art workshop
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de latte art curcus

Tijdens onze latte art workshop draait het vooral om lekker veel hands-on bezig zijn met het perfect opschuimen van de melk en natuurlijk het serveren van latte art in de cappuccino. Want zeg nou eerlijk, dat is gewoon het leukste toch? De latte art specialist kan heel uitgebreid ingaan op de diverse koffiesoorten, maar kan zich ook alleen focussen op het serveren van hartjes in de cappuccino. We delen altijd wat leuke weetjes over koffie, maar gaan met deze workshop vooral veel hands-on aan de slag met het maken van de perfecte cappuccino. Een leuke latte art wedstrijd aan het eind van de training maakt het helemaal af. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of als training voor je personeel in een horecazaak. Wij kunnen de latte art workshop op locatie geven, maar hebben zelf ook een sfeervolle trainingsruimte met professionele espressoapparatuur in Amersfoort. De latte art workshop kan ook goed ingezet worden tijdens een evenement of beurs. Zo trek je extra bezoekers op je stand!

Offerte aanvragen

Latte art workshop

Ontmoet onze trainers

Wij stellen je graag van tevoren voor aan onze barista’s. Onze barista’s zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben een grote passie voor koffie.

Offerte aanvragen

Latte art workshop & training

Wij vinden het super leuk om latte art workshops en trainingen te geven. Graag laten wij zien hoe je de beste cappuccino maakt met prachtige latte art. Wil jij een betere barista worden of kom je pas net kijken in de wereld van koffie? Geen probleem! Bij ons kan je ook terecht voor een uitgebreide koffie workshop, barista cursus en natuurlijk de laatste koffieweetjes.

Offerte aanvragen

Barista workshop

Over onze Latte art workshop

Capaciteit

Minimaal vijf deelnemers.

Afmetingen

Wij hebben een trainingslocatie in-house, maar geven ook trainingen op locatie!

Benodigd

Op locatie hebben wij een vrije stroomgroep 16A/230V nodig en een wasbak.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door een zo goed mogelijke inschatting te maken van wat er geserveerd gaat worden, serveren wij biologische ingrediĆ«nten en de theebekers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Onze mini cooper espressobar staat op een event waar een barista verse koffie maakt
De cafƩini espressobar staat voor de kromhouthal
Congres Bedrijfsevent Winkelcentrum Bruiloft Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods