Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Samen ontwikkelen we een opvallende promotietour op maat

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over een promotietour

Het bedenken en ontwikkelen van een promotietour in samenwerking met de klant vinden we te gek! Hierbij maken we gebruik van onze bestaande concepten, maar dan gericht op jouw merk. We zorgen ervoor dat het merk goed in beeld komt en laten de gasten op een persoonlijke manier kennismaken met jouw product.

Offerte aanvragen

Eigen branding

Tijdens de promotietour gaat het erom dat jouw merk of boodschap een onvergetelijke indruk maakt. Kies bijvoorbeeld voor full colour bedrukte bekers, zo verspreidt jouw logo zich letterlijk door het publiek. Daarnaast kan je de Mini’s personaliseren door middel van een kentekenplaat in jouw bedrijfsstijl. Denk bijvoorbeeld aan een grappig woord of de naam van het event.

Offerte aanvragen

Personeel afgestemd op de tour

Wij werken samen met professionele en super enthousiaste barista’s, shakers en promotietoppers. We vinden het hartstikke leuk om voor elke tour en event passend personeel te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan het personeel dat jouw merk gaat promoten.

Offerte aanvragen

Over het concept

Capaciteit

De capaciteit bepalen we aan de hand van je wensen.

Afmetingen

Onze concepten zijn supercompact en daardoor makkelijk te plaatsen op nagenoeg elke plek.

Benodigd

We zorgen er altijd voor dat we zo min mogelijk nodig hebben op locatie.

Biologisch en duurzaam

Wij werken zoveel mogelijk met biologische en fair trade producten.

Eye catcher

We hebben diverse bijzondere eye catchers voor jouw evenement.

Past overal

Voor elk evenement hebben we een passende bar.

Onze concepten zijn
duurzaam

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fairtrade producten die we al gebruiken zijn we continue bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken en werken we met biologisch afbreekbare bekers.

UMC Staatsloterij Sunnycars Marktplaats OCW

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods