Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Coffee Container

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Over de Coffee Container

Vanuit onze stoere omgebouwde zeecontainer serveren onze barista’s diverse koffie- en theesoorten. De container is ideaal voor grote events en congressen vanwege zijn hoge capaciteit. De Coffee Container heeft een rauwe stijl, maar is tegelijkertijd ook heel stijlvol, waardoor deze ook perfect binnen in te zetten is. Deze koffiebar is te huren inclusief professionele barista welke beschikt over mooie latte art skills. Uiteraard┬á houden we ook bij deze koffiekraam rekening met het milieu door zoveel mogelijk verpakkingsloos te werken en te werken met duurzame koffie en ingredi├źnten. De Coffee Container heeft een grote water- en afvoertank aan bord en vraagt alleen om een stroompunt!

Offerte aanvragen

Jouw branding op
een Cascara stand

De Coffee Container is heel goed te branden in jouw huisstijl. Zo zijn er mogelijkheden om de menuborden, de schorten van de barista’s en de koffiebekers te voorzien van jouw logo of huisstijl! Ook een leuke toevoeging is onze cappuccinoprinter, die in elke cappuccino in een handomdraai jouw logo tovert. Op deze manier laat je jouw logo extra goed naar voren komen!

Offerte aanvragen

Kennismaken met
de leukste barista’s

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt. De barista zorgt voor een warm welkom voor jouw gasten en is een echte gastheer of gastvrouw! Het hele team heeft een enorme passie voor koffie en wanneer er tijd en ruimte is vinden zij het superleuk een korte barista workshop te geven!

Offerte aanvragen

Stoere koffiebar in een omgebouwde zeecontainer

Capaciteit

500 Consumpties per uur (uitbreiding is mogelijk).

Afmetingen

Uitgeklapt: 455cm B x 230cm D x 330cm H. Ingeklapt voor vervoer: 390cm B x 200cm D x 230cm H.

Benodigd

3 Fasen 16A rood. Een wateraansluiting in de buurt (bij events groter dan 500 consumpties).

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We zijn ervan bewust dat het inzetten van onze Coffee Container -net als alle andere catering- impact heeft op het milieu. Om deze impact te verkleinen zijn we regelmatig bezig met het verbeteren van onze processen. Zo zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, werken we met biologisch afbreekbare bekers en biologische ingredi├źnten.

Festival Beurs Festival Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods