Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Een professionele
barista op locatie

Offerte / brochure
Barista huren en koffie drinken
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Barista inhuren

Beschik je zelf al over mooie espressoapparatuur en mis je alleen nog een topper van een barista? Wij hebben een grote poule leuke barista’s die het beste uit jouw bonen kunnen halen. Uiteraard zijn zij op de hoogte van alle nieuwe koffieweetjes en schenken ze mooie latte art in de cappuccino! Onze koffiespecialisten zijn heel open en gastvrij en zorgen ervoor dat de gasten en bezoekers blij ontvangen worden met een heerlijk kopje koffie of thee. Je kan bij ons ook een complete espressobar huren inclusief barista.

Offerte aanvragen

barista koffie

Unieke koffie op
jouw evenement

Onze koffiespecialisten op locatie zijn zeer enthousiast over hun vak. En dat merkt je meteen! Zij delen graag hun kennis van en de passie voor goede koffie. Zo leveren wij bezoekers een unieke ervaring op evenementen, beurzen en feesten. Naast de diverse koffievarianten serveert ons personeel ook verschillende theesoorten, vers en biologisch. Branding op een short, beker of bar? Geen probleem! Wij brengen jouw merk op een leuke manier onder de aandacht van het publiek.

Offerte aanvragen

Kennismaken met de
leukste barista’s

Wij vinden het superleuk om voor jou een passende barista uit te zoeken. We stellen je dan ook graag van tevoren voor aan de koffiespecialist die op jouw evenement of locatie komt shinen! Vind je het fijn om een kleine baristaworkshop te krijgen? Geen probleem! Ze vinden het leuk om hun kennis en passie voor koffie te delen.

Offerte aanvragen

Professionele barista's inhuren op locatie

Ons Personeel

Capaciteit

Op een tweegroeps espressomachine ongeveer 150 consumpties per uur.

Afmetingen

We hebben kleine en grote barista's 😉

Benodigd

Alle benodigdheden voor het zetten van de lekkerste koffie, denk ook aan schoonmaakdoekjes en melkkannetjes.

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het mileu, zo proberen wij ‘waste’ tegen te gaan door een zo goed mogelijke inschatting te maken van wat er geserveerd gaat worden, serveren wij biologische ingrediënten en de theebekers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Barista op kantoor Barista op de beurs Barista congres Barista evenement Festival

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods