Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

After Dinner Drip in de Gashouder Amsterdam

Voor het eerst mochten wij ons unieke koffie concept presenteren tijdens een mooi diner in de Gashouder Amsterdam. In samenwerking met de foodline-up waren wij verantwoordelijk voor een van de diner gangen. Een mooi diner moet je natuurlijk afsluiten met een minsten zo goed kopje koffie! Deze koffie wordt recht voor de neus van de gast opgeschonken wat zorgt voor een fantastische beleving vol geur en smaak! Kortom, een supertoffe catering klus!

Wil je ook graag een After Dinner Drip serveren op jouw event? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods