Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Je kan nu ook thuis genieten van onze brownies!

Wij zijn echte koffie geeks. Maar we zijn ook enorm gek op chocolade. Want, bij een perfect kopje koffie hoort natuurlijk iets lekkers. Hier zijn we mee gaan experimenteren en zo ontstonden onze huisgemaakte sweets. We zijn ons vooral gaan specialiseren op brownies en blondies, want zeg nou eerlijk, chocolade is gewoon altijd een goed idee!

Onze zelfgemaakte sweets vielen zo goed in de smaak op evenementen en in onze eigen coffee bar dat ze nu een eigen brownie webshop hebben gekregen! Hier kun je onze huisgemaakte brownies bestellen voor jezelf, maar ook als cadeau versturen. De brownies versturen we per post en je kunt er een gratis kaartje aan toevoegen die wij voorzien van jouw boodschap, handgeschreven.

Nieuwsgierig geworden naar de brownies? Check de webshop hier of ga naar sweetdeliver.nl.

Uiteraard serveren we onze brownies en blondies ook nog steeds op evenementen, beurzen en congressen in combinatie met onze andere concepten!

Offerte / brochure

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods