Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Barista’s met mobiele koffiekar verzorgen koffie bij verschillende ING kantoren

Het was een feestje om bij drie ING-kantoren tegelijkertijd een grote groep medewerkers te voorzien van een heerlijk kopje koffie of verse thee! Per locatie waren wij aanwezig met twee mobiele koffiebars, twee barista’s en een espressojongen. We gingen van afdeling naar afdeling en verdieping naar verdieping met de espressojongens voorop. De jongens gingen langs en tussen de bureaus door om voor de neus van de medewerkers een mooie verse espresso te tappen. Daarnaast waren de barista’s druk bezig met mooi latte art in de cappuccino’s en latte macchiato’s.

Ben je opzoek naar een barista op locatie,  een mobiele koffiebar of een espressojongen? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Koffieconcepten

Per kantoor locatie waren wij aanwezig met 2 mobiele koffiebars en 1 espressojongen

Espressojongens

Onze espressojongens kunnen zo'n 50 verse espresso's tappen per uur

Koffie en thee menu

Espresso, americano, cappuccino, flat white, latte macchiato en keuze uit verschillende verse thee. Alle koffie op basis van melk kon ook gemaakt worden met Oatly havermelk

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods