Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Onze smoothiekar op locatie in Gouda

Het Best Western hotel in Gouda was de grote winnaar van 2 uur lang gratis smoothies op locatie. Deze prijs hadden ze gewonnen op de evenementen vakbeurs EventSummit. Rond het middaguur reden we zo naar binnen via de hoofdingang en onze smoothieshaker stond binnen een mum van tijd klaar met verschillende smaken smoothies voor de gasten van de vergaderzalen. Tijdens deze opdracht serveerde wij een zoete green smoothie en een frisse tropical smoothie. Cheers!

Ben je ook opzoek naar een smoothiebar op locatie voor een frisse traktatie tijdens je event? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Smoothies

Gemaakt van 100 % fruit en groenten

Bezoekers

Tijdens dit event zijn er 100 smoothies geserveerd

Afmetingen

Met een breedte van 150 cm past onze Vitamini bijna overal naar binnen

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods