Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Smoothie en (ijs)koffie drive-thru

Nu er geen evenementen plaatsvinden vanwege het coronavius is onze agenda leeg. Maar we zitten niet stil en blijven lekker bezig met onze koffie drive-thru op eigen terrein in Amersfoort. In samenwerking met onze buren RockCity brewers hebben we in no-time een coronaproof concept opgezet. Vanuit onze Coffee Container serveren we een breed assortiment aan koffie, ijskoffie, smoothies en sweets.

Een koffie en bier (voor thuis!) drive-thru. Je hoeft de auto niet uit te komen en we houden minstens 1,5 meter afstand. Zo kan je nog steeds genieten van een mooie koffie, romige ijskoffie en frisse smoothie!

Ben je ook opzoek naar een uniek concept? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden tijdens deze gekke tijd? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Capaciteit

Je kunt koffie, ijskoffie, smoothies en sweets 2 go bestellen

Samenwerking

Wij werken samen met onze buren RockCity brewers

Bezoekers

Vanwege succes gaan we door met de drive-thru, meer informatie op onze instagram!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods