Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Verse koffie vanuit het Coffee Station bij Maassilo

Het Coffee Station stond er weer mooi bij! Dit keer bij Maassilo tijdens een geslaagd evenement! De gasten konden hun eigen kopje koffie tappen.

Offerte / brochure

Over het concept

Capaciteit

1000 kopjes koffie per uur per Coffee Station

Benodigd

Back stage: krachtstroom 32A, een extra stroompuntje 230V, wateraansluiting (Gardena) Bij het Coffee Station in de buurt: stroompuntje (300watt)

Bezoekers

400 gasten

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman #1

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda #3

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen #4

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
Food line up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods