Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Verse kruiden thee op locatie bij bedrijfsevenement

Dit unieke verse thee catering concept hebben wij laatst ingezet bij een kantoor in Amersfoort. Tijdens een bedrijfsevenement konden de medewerkers in de pauze hun eigen verse kruidenthee samenstellen vanuit onze mobiele theetuin. Uiteraard was onze theeconnaisseur aanwezig voor heerlijke kruiden en specerijen combinatietips. Ideaal voor de echte theeliefhebbers!

Ben je ook opzoek naar een uniek concept voor een lekkere traktatie tijdens je event? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Biologisch

De theetuin is helemaal gevuld met biologische kruidenplanten

Bezoekers

Tijdens dit event zijn er 100 verschillende kruidenthee's geserveerd

Theetip

Takje citroentijm, steranijs en een schijfje citroen

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods