Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Workshop voor de koffieliefhebber

De barista was met ons concept ‘de koffiemonsters’ een onderdeel van een teamuitje. Steeds meer mensen zijn echte koffieliefhebbers en ge├»nteresseerd in zetmethodes die vele stappen verder gaan dan ├ę├ęn druk op de knop. Koffiemonsters presenteert koffie voor de koffie connaisseurs. Tijdens deze interactieve barista workshop in Apeldoorn leerden de gasten zetmethodes van over de hele wereld.

Wat is een barista?

De barista is een ├ęchte koffiekenner en gebruikt de mobiele koffiebar om de laatste trends te laten zien en natuurlijk te proeven op het gebied van slow coffee. Tijdens deze koffie workshop ligt de focus niet op barista latte art maar juist op bijzondere zetmethodes en verschillende proeverijen.

De deelnemers waren na afloop vastbesloten om de kwaliteit van de koffie op kantoor ook naar een hoger niveau te tillen.

Offerte / brochure

Over het concept

Capaciteit

Deze workshop bestond uit 8 gasten

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods