Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Feestelijke open dag met mobiele koffiebar in Utrecht

Tijdens de open dagen van de Hogeschool Utrecht verzorgden wij de koffie en verse thee voor de toekomstige studenten in de feestelijk versierde achtertuin van de school. Vanuit twee van onze Espresso Mini-bars werden mooie koffie met latte art geserveerd. Daarnaast hadden we onze verse en biologische kruidentheetuin mee, hier konden de studenten hun eigen verse thee samenstellen. Vanwege de enthousiaste studenten en het heerlijke zonnetje was deze catering opdracht meer dan geslaagd!

Wil je ook graag een unieke koffiebar of verse kruidentheetuin op locatie? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods