Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Koffie bakfiets met barista tijdens feestelijke opening in Amersfoort

Tijdens de feestelijke opening van een duurzaam mobiliteitsproject in Amersfoort verzorgde onze barista de koffie en thee vanuit onze nostalgische koffie bakfiets. De barista op locatie serveerde naast mooie koffie met latte art ook heerlijke macarons met het logo van de klant.

Ben je opzoek naar een barista op locatie of wil je ook een duurzame mobiele koffiebar huren? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Bezoekers

Dit evenement trok ongeveer 150 bezoekers

Mobiele koffiebar

Onze mobiele koffie bakfiets paste uitstekend bij het duurzame thema van het event

Koffie en thee menu

Espresso, americano, cappuccino, flat white, latte macchiato en keuze uit verschillende verse thee. Alle koffie op basis van melk kon ook gemaakt worden met Oatly havermelk

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods