Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Op de vakantiebeurs met Sunny Cars

Voor het vierde jaar oprij verzorgde Cascara Events de koffie en smoothies voor Sunny Cars tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Met onze Espresso mini-bar en Smoothie mini-bar serveerde we meer dan 1000 koffie, espresso, cappuccino en smoothies tijdens de eerste dag van de beurs.

De bezoekers van de beurs wisten ons goed te vinden en ondanks de grote drukte serveerde onze barista op locatie in elke cappuccino latte art en de fruitshaker verschillende smaken verse smoothies!

Ben je opzoek naar een barista op de beurs, een smoothie and juice bar of een koffiebar op locatie? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Over het concept

Espresso en Smoothie mini-bar

Onze oldtimer mini bars pasten perfect op de stand!

Capaciteit

Samen maakte ze meer dan 1000 koffie, thee en smoothies.

Duurzaam

Wij werken met biologisch afbreekbare smoothiebekers en rietjes en zoveel mogelijk verpakkingsloos.

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods